Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Suç tarihim Şubat 2020 ondan sonrada Mahkeme olana kadarda 1 sene imzaya gitmiştim hocam fakat dosya açılış 2021 suç tarihimi önemli hocam mahkemede habg vermişti 1 sene 8 ay vermişti ikinci suçumda 10 ay verildi fakat girdi çıktı bile yapmadım onu anlamadım imzada verilmedi şuanda benim imzaya gitmem lazım değilmi hocam anlamadım bişey tekerrür falan yok benim ama
E devletten UYAP uzerinden bakmayı biliyor musun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
E devletten UYAP uzerinden bakmayı biliyor musun
Tamam hocam siz hakliymissiniz dayımı aradım iddamedeki suç tarihim Şubat 2020 olduğu için dediğin gbi ozaman 3 yılmış dosya açılış kapanış tarihi önemli değilmiş

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Tamam hocam siz hakliymissiniz dayımı aradım iddamedeki suç tarihim Şubat 2020 olduğu için dediğin gbi ozaman 3 yılmış dosya açılış kapanış tarihi önemli değilmiş
UYAP uzerinden evrakları felan da görebilirsiniz

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
UYAP uzerinden evrakları felan da görebilirsiniz
Görüyorum hocam aynen ikiside kapalı gözüküyor benim anlam veremedigim nokta ilk ceza dosyamda 1 sene 8 ay verilmişti ve habg olmuştu ikinci sucumdanda 10 verilmişti hadi girdi çıktı yapmadım fakat imza bile verilmedi onu çözemedim dayıma soruyorum tam bişey anlatmiyor

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,577
113
Ya bak kolay kolay beddua etmem de umarım suçsuz yere cezaya girersin de o zaman beni hatırlarsın sen kardeşim
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar o kadar dosya var hakkında senin hiç suçun yok tabi tabi

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,577
113
Geçmiş olsun ama Sen sucsuz yere yatıgını mı düşünüyorsun ?
Tabiki sen hiç bir mahkumun ben suçluyum dediğini duydunmu bunların hepsi sütten çıkmış ak kaşık gibi öyle dışarda dolaşırken bunları içeri alıp 20 tane dosya açmışlar

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,331
1,090
113
Dosyalarımi göstermemi istersen gosterebilirim ön yargı kötü birşey
Kardesim sen biraz önce demedinmi kara para var dolandırıcılara iban kiralama örgüt vs her sucun oldugunu ? Simdi nasıl sucsuz oldugunu söyleyebiliyorsun anlamadım ?

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Kardesim sen biraz önce demedinmi kara para var dolandırıcılara iban kiralama örgüt vs her sucun oldugunu ? Simdi nasıl sucsuz oldugunu söyleyebiliyorsun anlamadım ?
Makarasina yazdigimi söyledim sonrasında o kadar örgüt felan olsa şuan buradan yazabilir mıydım dost