Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,113
7,589
113
dostlar banka eve kağıt gönderdi 1 haftalık ihtar verdi tüm borcu kapatmam yönünde. Suan hepsini ödeyemem yapılandırma filan bile kurtarmayabilir. 8. günde hemen başlatıyorlar mı işlemi ? 3-4 ay sonra 50k borç mesela avukat dahil ne olur ? üstüme bise yok

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
dostlar banka eve kağıt gönderdi 1 haftalık ihtar verdi tüm borcu kapatmam yönünde. Suan hepsini ödeyemem yapılandırma filan bile kurtarmayabilir. 8. günde hemen başlatıyorlar mı işlemi ? 3-4 ay sonra 50k borç mesela avukat dahil ne olur ? üstüme bise yok
En az 100k olur net en az o da

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
521
113
Acelen yoksa ödeme varlık yönetim şirketi alsın en fazla 20 ye kapatırsın mal mülk sigorta yoksa

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
521
113
50 binlik borcu varlık yönetim 1000 2000 liraya alıyor senden ne koparabilirse

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,525
3,868
113
avukata verilmediyse şubeye gidip hemen yapılandırman gerekiyor dost, gidemezsen de ara halletmeye çalış

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
521
113
Birde sakın taahhüt verme ödeyemezsen hapis cezası var diğer türlü hiç bir şey olmaz

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,113
7,589
113
en iyisi şubeye gidip yapılandırayım

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,113
7,589
113
ihtardan sonra yatır çek yapılabiliyor mu ?

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,312
13,589
113
kredi mi kredi karti mi kanka. eve ihtar gonderdi ise 60 günü geçmiş demektir kalan 1 ayda tüm borcuisteme hakki var ama sen iyi niyetini gösterip iki taksit ödersen banka yapılandırır hepsini odemene gerek kalmaz. avukata dusmemeye calis çünkü onlara düşünce odememeni dahacok istiyorlar vampir gibi emmek icin. borcun üstüne de en az %30 koyar 50 k ise 70k falan olur borcun en az.

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,456
4,214
113
Kasım 2024den itibaren 5 bankayada odememe kararı aldım imkanlar zorlamaya başladı yok eve gelecek felan filan bir ton kağıt arama geliyordu şimdi ne kağıt nede tel geliyor açmıyorum odeyenin hamuda kalkim takma kafana

Seedorf1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,007
179
63
Arkadaşlar tek çift olayını bana açıklayacak arkadaşlar varmıdır ilkyari tek veya cift

Seedorf1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,007
179
63
Konu dışıdır kusuruma bakmayın boş konu acipta zaman almak istemedim sitenin birinde ilkyari tek oynadım 38.dakikada 1-0 bitti

Seedorf1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,007
179
63
Adamlara söylüyorum kuponun içerisini hesabimda göremiyorum yatmisim ama hangi maçtan veya seçenekten kupon sinuclandigi için kupon içeriğini göremezsiz diye söylüyor IMG_20250513_004509.jpg