http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,507
1,646
113
Merhaba dostlar pek bilgim olmadığı için anlayan eden varsa bir konu hakkında danışmak istiyorum
1 sene önce arkadaşım senet sepetten telefon almıştı kefil olmadım ama ona ulaşılamadığı durumlarda benden numara istediler adres istediler bugün daha yeni avukat aradı ve benim adresime icraya geleceklerini söylediler benim hiç bir kefilligim olmadığı halde bana nasıl icra işlemi uygulayabilirler senin numaranı vermiş senin evine geleceğiz diyor avukat tamamen tehdit etmek için mi sizce böyle bir şey yapabilirler mi ?

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,341
1,200
113
Merhaba dostlar pek bilgim olmadığı için anlayan eden varsa bir konu hakkında danışmak istiyorum
1 sene önce arkadaşım senet sepetten telefon almıştı kefil olmadım ama ona ulaşılamadığı durumlarda benden numara istediler adres istediler bugün daha yeni avukat aradı ve benim adresime icraya geleceklerini söylediler benim hiç bir kefilligim olmadığı halde bana nasıl icra işlemi uygulayabilirler senin numaranı vermiş senin evine geleceğiz diyor avukat tamamen tehdit etmek için mi sizce böyle bir şey yapabilirler mi ?
Ev senin mi ?

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,716
2,569
113
Kefil olmadığına eminsen arkadaşına ugruyorsun ve avukatı ariyor kişisel veri kanunu hakkında gidiyor avukatlar dairesine şikayet ediyor ve seni de sahitci yazdırıyor sonra avukat buroyla ugrassin kimsenin borcunu babasına bile söyleyemez avukat bilginiz olsun sonra sizi burodan arayıp yalvaracajlar hatta şey dicekler elemanlar aradi diye özür dillerim ayagi yapacaklar kanun hakkını biliyorsan boyle avukatı ziplatirmasaniz sizin salaklığıniz

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,341
1,200
113
Suç ve cezalar şahsidir ailenin evine gelemez.
ayrıca uyap dan kontrol et bakalım dosya varmı yapabileceği en fazla maaş haczi başka bişi çıkmaz geliyoruz falan filana takılma
Uyap da dosya var ve haciz yapılacaksa aktif tüm banka hesaplarına e haciz uygulanır borç miktarı kadar paraya çöker haberin olsun. Asgariye haciz gelmez muhabbeti 2025 için şuan dosya açıksa hesaplarına haciz yapılmış olabilir kontrol et

Brinzelord

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
228
110
43
İmza atmadıysan bi bok olmaz

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,507
1,646
113
Uyap da dosya var ve haciz yapılacaksa aktif tüm banka hesaplarına e haciz uygulanır borç miktarı kadar paraya çöker haberin olsun. Asgariye haciz gelmez muhabbeti 2025 için şuan dosya açıksa hesaplarına haciz yapılmış olabilir kontrol et
Yok benim hiç bir haczim dosyam yok aktif olarak zaten dediğim gibi ben arkadaşa kefil olmadım sadece benim adres verilmiş avukatta senin adrese icraya geleceğiz diyor bende anlamadım nasıl haczim dosyam olmadan benim adresime gelebiliyor

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,341
1,200
113
Yok benim hiç bir haczim dosyam yok aktif olarak zaten dediğim gibi ben arkadaşa kefil olmadım sadece benim adres verilmiş avukatta senin adrese icraya geleceğiz diyor bende anlamadım nasıl haczim dosyam olmadan benim adresime gelebiliyor
Gelemez senin adresine ya arar seni taciz eder sıkıntı yapma aradıkları zaman herhangi bir şekilde sözlü taahhüt verme bişey olmaz.

Brinzelord

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
228
110
43
İmza atmadım dost ama eve gelip huzursuzluk çıkarılması dahi sıkıntı benim imzam kefilligim olmadığı halde saat 1.30 da icra işlemine başlayacağız diyor
Kanka bir bok yapamaz. Onlar sadece göz korkutmak istiyor hani arkadaşından alamadık belki senden alırız hesabı.
Gelinde ananızıda getirin deseydin :)
İmza Atmadan nasıl kefil olunuyor acaba mk

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
258
63
O avukatın senle 'ne alaka var onu anlamadım ayrıca senin bile olsa borcun gelemez rahat ol dost

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,507
1,646
113
Kanka bir bok yapamaz. Onlar sadece göz korkutmak istiyor hani arkadaşından alamadık belki senden alırız hesabı.
Gelinde ananızıda getirin deseydin :)
İmza Atmadan nasıl kefil olunuyor acaba mk
Bende anlamadım dostum şok oldum arkadaşın senin adresini vermiş senin adresine gelip icra uygulayacagiz diyor saat 1.30da kefil olup olmaman önemli değil diyor nasıl iştir anlamadim

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,507
1,646
113
O avukatın senle 'ne alaka var onu anlamadım ayrıca senin bile olsa borcun gelemez rahat ol dost
Dost mağazadan arkadaş telefonu alırken kendisine ulaşılamadığı durumlarda numara istediler bende kendi numaramla adresimi verdim ama kefillik bir durum değil şimdi sen kefil olmamissin ama senin adresine icraya geleceğiz haberin olsun diyor

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
258
63
Bu avukatlar şaka mı amk ya
Benimde iş bankasına borcum var 90 bin her ay maaşımdan kesiliyor 6 bin sonra eve kağıt yolluyorlar borcunuzu ödemediginiz için icraya gelinecek gün içinde bende aradım buyrun gelin dedim çay koydum beraber iceriz . Borcumun 30 binini ödemişim her ay ödeniyor bana gelmiş borcunuzu ödemediniz için yazıyor

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
258
63
Dost mağazadan arkadaş telefonu alırken kendisine ulaşılamadığı durumlarda numara istediler bende kendi numaramla adresimi verdim ama kefillik bir durum değil şimdi sen kefil olmamissin ama senin adresine icraya geleceğiz haberin olsun diyor
Gelde senin amina koyim deseydin ayrıca seni ve yakınlarını tekrar ararsa dava açıcam de bak bakım arıyor mu daha götum burgerler

Brinzelord

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
228
110
43
Bende anlamadım dostum şok oldum arkadaşın senin adresini vermiş senin adresine gelip icra uygulayacagiz diyor saat 1.30da kefil olup olmaman önemli değil diyor nasıl iştir anlamadim
Kanka böyle mantık mı var amk aşlkdsşkdas
İyi o zaman ben de Ali koç'un faln adresini verip borçlanayım ona gidip borcu tahsil etsinler mantığa bak :D
O beyinle avukat nasıl olmuş acaba mk şialkdpşaskdöaçşd

Ankepot61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
245
64
28
Senin ıslak imzan olmadan tel numarası vermeyle kefillik olmaz ve seni arayan avukata deki sen nasıl avukat oldun sana kim diploma verdi tel numarası vermeyle kefil nasıl olunuyor desene ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım dedin mi avukat seni aramaz daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...