Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası

ismail3828

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
193
74
28
Merhaba iyi forumlar icra ödemesini icra dairesinin ibanına gönderdim ödeme evrak kısmında görünüyor. Fakat Alacak Kalemleri ile İlişkilendirilmemiş Borç Tahsilatı Olduğundan Dosya Hesabı Yapılamıyor. Lütfen Borc Tahsilatlarını İlişkilendiriniz uyarısı alıyorum bununla alakalı ne yapamam gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. İcra dairesi istanbulda olduğu için gitme imkanım yok telefonada bakmıyorlar.

Nehir99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
405
50
28
İcra dosyası elinde olan avukata danisin bir

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
Geçmiş olsun dostum çok skntılı süreç kurtulmuşssun banads tebligat gelmiş maş beyanı için bulunmayı unuttum süreside geçti inş hapise atmazlar

dersimli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
61
28
Hapise girmezsin sakin ama.sakin ödeme tahattunde bulunma,o.zaman sıkıntı

kml252534

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,984
1,705
113
avukat tensip zaptı olarak ödeme alındı veya yapıldı olarak girmesi lazım sisteme sonra tahsil harcı ödenecek kapanacak dosya

Y404040

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,391
61
48
Zamanında vardı benimde hallettim sıkıntılı gerçekten

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
376
83
İcra dairesine git

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,933
5,999
113
Geçmiş olsun dostum çok skntılı süreç kurtulmuşssun banads tebligat gelmiş maş beyanı için bulunmayı unuttum süreside geçti inş hapise atmazlar
maaş beyabı ne yknka açarmısın biraz bennimde icra vardı öyle birşey yapmadım ben

sercanbrs16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,070
213
63
Merhaba iyi forumlar icra ödemesini icra dairesinin ibanına gönderdim ödeme evrak kısmında görünüyor. Fakat Alacak Kalemleri ile İlişkilendirilmemiş Borç Tahsilatı Olduğundan Dosya Hesabı Yapılamıyor. Lütfen Borc Tahsilatlarını İlişkilendiriniz uyarısı alıyorum bununla alakalı ne yapamam gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. İcra dairesi istanbulda olduğu için gitme imkanım yok telefonada bakmıyorlar.
icra adersın ibaına gondersiysen korkma

sercanbrs16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,070
213
63
avukat faiz almadı diye tirıp yapar baska bişey yapmaz

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Böyle şeylerde icra dairesine gidip ödeyin avukatla ugrasmayin

sivas3158

Tanınmış üye