Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Hk.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
İçerik nedir onu e devletten ogrenebilirsin

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Arama yerine uyap vatandaş yaz sonra icra davalarina bakabilirsin mahkemeye gitmene gerek yok

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
293
63
10 adet banka kart ek hesap kredi den icralık oldum ödemedim. Zaman içinde bir çok dosya kapandı kredi dosyası bile kalıcı olarak kapatıldı. Şimdi 3 adet dosyam kaldı 😂 40 bin dolarlık borç şu anda toplam 1000 dolar 😁 faizi ile birlikte ( SSK yok miras yok üstüme tapu yok )

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
10 adet banka kart ek hesap kredi den icralık oldum ödemedim. Zaman içinde bir çok dosya kapandı kredi dosyası bile kalıcı olarak kapatıldı. Şimdi 3 adet dosyam kaldı 😂 40 bin dolarlık borç şu anda toplam 1000 dolar 😁 faizi ile birlikte ( SSK yok miras yok üstüme tapu yok )
Şu bizim türk milleti övüneceği şeyleri asla bilmiyor 🤣

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
426
63
Nasıl kapandı dost dava düştü mü yani borç eksildi mi alacak verecek kalmadı mi🤭

cezafan92

Yetimler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
426
63
Yakında bana da gelecek 😑

emre45566

Tanınmış üye