- 1,823
- 842
- 113
Beyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Ekli dosyalar
-
215 KB Görüntüleme: 353
Hayatında ilk defa mi icralık oluyorsun ?Beyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Niye sordun ilk defa ise adliyeye mi gitsinHayatında ilk defa mi icralık oluyorsun ?
Hiçbrşey yapma ararlar seni. Çalışıyorsan maaşına haciz gelir.Beyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Hayır ilk defaysa delik açılmıştır 2. İcraya artık ne yapmam gerektiğini sormaz diye düşünüyorumNiye sordun ilk defa ise adliyeye mi gitsin
Geçmiş olsun dost benim 7 senelik icram var hala almaya çalışıyorlarBeyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Hiç kafana takma strese sokma kendiniBeyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Bende icralık oldun geçen ay şimdi maaşımdan kesinti yapıyorlarBeyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Şu bizim türk milleti övüneceği şeyleri asla bilmiyor 🤣10 adet banka kart ek hesap kredi den icralık oldum ödemedim. Zaman içinde bir çok dosya kapandı kredi dosyası bile kalıcı olarak kapatıldı. Şimdi 3 adet dosyam kaldı 😂 40 bin dolarlık borç şu anda toplam 1000 dolar 😁 faizi ile birlikte ( SSK yok miras yok üstüme tapu yok )
EvetHayatında ilk defa mi icralık oluyorsun ?
Nasıl kapandı dost dava düştü mü yani borç eksildi mi alacak verecek kalmadı mi🤭10 adet banka kart ek hesap kredi den icralık oldum ödemedim. Zaman içinde bir çok dosya kapandı kredi dosyası bile kalıcı olarak kapatıldı. Şimdi 3 adet dosyam kaldı 😂 40 bin dolarlık borç şu anda toplam 1000 dolar 😁 faizi ile birlikte ( SSK yok miras yok üstüme tapu yok )
yok icra müd. önünde üstüne benzin döküp kolbastı oynaBeyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Zaman içinde zaten varlık şirketi kapatıyor borcu . 7 yıl oldu dosyalar amaNasıl kapandı dost dava düştü mü yani borç eksildi mi alacak verecek kalmadı mi🤭
Yakında baba da gelecek 😑
Oo baya olmuşZaman içinde zaten varlık şirketi kapatıyor borcu . 7 yıl oldu dosyalar ama