http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Hk.

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113
Arkadaşlar selam icra takibine düşmüş bi borcum vardı 4 5 sene önceden borcu bugün hallettik dosya kapandı şükür daha önceden banka hesaplarıma bloke gelmişti icra dairesinden yazı aldım bloke kaldırımı için bu kağıtla birlikte banka şubesine gitsem bloke kalkar mı yoksa icra dairesinin yazı mı göndermesi lazım bilgisi olan aydınlatabilir mi

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Arkadaşlar selam icra takibine düşmüş bi borcum vardı 4 5 sene önceden borcu bugün hallettik dosya kapandı şükür daha önceden banka hesaplarıma bloke gelmişti icra dairesinden yazı aldım bloke kaldırımı için bu kağıtla birlikte banka şubesine gitsem bloke kalkar mı yoksa icra dairesinin yazı mı göndermesi lazım bilgisi olan aydınlatabilir mi
Borcu ödediğin avukat yada icra bürosu neyse borç kapama evragını yollamasını iste hem bankaya hem sana e devletini kontrol et borç silinmiş mi vs

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113
Borcu ödediğin avukat yada icra bürosu neyse borç kapama evragını yollamasını iste hem bankaya hem sana e devletini kontrol et borç silinmiş mi vs
Borc silinmiş dosya kapalı gözüküyor bankalar içinde kağıt verdi bizde gönderebiliriz sende bunu verebilirsin diye her banka içinde 30 lira istiyor soyguncu bunlar aw

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Borc silinmiş dosya kapalı gözüküyor bankalar içinde kağıt verdi bizde gönderebiliriz sende bunu verebilirsin diye her banka içinde 30 lira istiyor soyguncu bunlar aw
Öyle bişey istemeye hakkı yok banka hesaplarına bloke koymak için evrak yollayan onlar açtırmak içinde evrak yollamak zorunda resmi

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
git vergi dairesimi neydi oraya belli miktar ode icra kaldirt bankalara bise gondertmr yani

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113
Öyle bişey istemeye hakkı yok banka hesaplarına bloke koymak için evrak yollayan onlar açtırmak içinde evrak yollamak zorunda resmi
icra müdürlüğündeki memur dedi bankaya yazı göndermeleri icin 30 lira ödeme istiyorlar gidip vezneden ödüyorsun ben kağıt aldım yarın şubeye gidip deneyeceğim olmadı gelir yazı göndermelerini isteriz