Kanka bu avukatlar yüzde 10 pay alıyor ödeme yaparsamİsterlerse satma yetkileri var
Avukat neyin harcamasını yapıyorKanka bu avukatlar yüzde 10 pay alıyor ödeme yaparsam
Şimdi evi satmaları için 200 bin harcama yapması gerekiyor sence alacakları 40 bin için 200 bin harcamaya girer mi
Sen boyle dusunme bence cok bi bakmissin o avukat evi satmis butun masraflari da senden almis olur. Banka avukatla anlasip odemeye bak uzerindeki mala el koyma satma hakki var. Adamin hakki varken vicdanina birakirsan olan sana olurKanka bu avukatlar yüzde 10 pay alıyor ödeme yaparsam
Şimdi evi satmaları için 200 bin harcama yapması gerekiyor sence alacakları 40 bin için 200 bin harcamaya girer mi
Bunu bende avukatlardan duymuştumMalesefki ev açık artırma usulü satılıp borcuna karşılık gelen kısım tahsil edilebilir
Emin misin kankaKoy gotune Bi sikim yapamazlar, keyfine bak bısey olmaz
Ne emin misin borç devlet bankasınaysa kim kime tekme atar görürsün Kuruşuna kadar alırlar.Emin misin kanka
Ev korkutuyor kanka yaHıc bır sey yapamazlar, borcunu varlık yonetım ine satarlar buyuk ıhtımalle
bu dediğin hiçbirşeyi olmaytanlar için. muhtemelen sen de öyle birisinHıc bır sey yapamazlar, borcunu varlık yonetım ine satarlar buyuk ıhtımalle
O kadar para ıcın evi satamazlarbu dediğin hiçbirşeyi olmaytanlar için. muhtemelen sen de öyle birisin
maaş varsa malın mülkün varsa teorikde hepsini alabilirler..
varlık fonu felan maaşı olmayan ,kayıtlı çalışmayan. üzerine hiçbirşeyi olmayanlar için geçerli. doğru onlardan teorikde hiçbirşey alamazlar
Evet satma yetkisi var içra koymuşmu üzerineBeyler çok kritik vereceğiniz bilgi öncelikle bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
2 tane icra dosyam var
1. cisi maaşımı kesiyor 4 te 1 ses etmiyor
2. cisi Finansbank
Bankaya 360 bin borcum var üzerime daire var
Üzerime olan daireyi satmakla tehdit ediyor
Böyle bir şey mümkün mü ?
Satabilir mi korkutuyor mu?
Bilgisi olan yazabilir mi rica etsem
benim 70 bin borcum var kartlarla 100 bin uyku uyuyamıyorum senin borç bende olsa ne bok yerdimBeyler çok kritik vereceğiniz bilgi öncelikle bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
2 tane icra dosyam var
1. cisi maaşımı kesiyor 4 te 1 ses etmiyor
2. cisi Finansbank
Bankaya 360 bin borcum var üzerime daire var
Üzerime olan daireyi satmakla tehdit ediyor
Böyle bir şey mümkün mü ?
Satabilir mi korkutuyor mu?
Bilgisi olan yazabilir mi rica etsem