Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İcra Dosyası Hakkında

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,162
442
83
Kardocum üzüldüm senin için ama o şerh borç bitmeden asla kalkmaz ve o borcu ödeyeceksin mecburen ha şöyle bişe yapılandırma yaptığında seni odemrzsen içeri kdr atarlar dikkat et yapılandırma yaptığında da ödemen lazm 2 kere odemrzsen 3 ay ev satışa çıkar yani bu mümkün çok uZuldum geçmiş olsun Allah beterinden saklasn
Kanka 103 davetiyesi yollamışlar eve o ne demek

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,947
8,240
113
göz korkutması tamamen 360kya satışa cıkartmazlar dedııgm gıbı kendı bıle alamaz sattıgında o parayı bu yuzden onu göze almaz çok takılma salla geç böyle korkutmalara gelme baktın cok tehdıt vari gidiyorsun huzur ve sukunetı bozmaktan sıkayetcı oluyorsun
O işler öyle olmuyor evet göz korkutma ama satışa çıkar buda banka kanunda var kredi çekerken imzaliyorsun ama senin habern yok

mrtozturk18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,162
442
83
göz korkutması tamamen 360kya satışa cıkartmazlar dedııgm gıbı kendı bıle alamaz sattıgında o parayı bu yuzden onu göze almaz çok takılma salla geç böyle korkutmalara gelme baktın cok tehdıt vari gidiyorsun huzur ve sukunetı bozmaktan sıkayetcı oluyorsun
Kanka içinden sana inanmak geliyor 😀😀

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
52
28
kanunen yapabilir mi yapar bu konuda hem fikiriz ama o miktarlık bakiyeye yapmaz emin ol

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,164
757
113
Dayı evi başkasına devretmeeiğin sürece el koyar banka dikkat et

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,164
757
113
Herkes başından geçen olayı söylüyorda ben 2019 da yapı kredi kartı 90 bin ödeyemedim diye banka üzerime kayıtlı araca el koydu. Araç trafikte alındı yediemine. Zarzor bulup bulmuşturdum da çıkardım. Üzerine ne varsa eğer icralıksan affetmiyorlar. Sana dost tavsiyesi üzerine ne varsa anneye babaya devret eğer ödeme durumun yoksa. Rezil ediyor kahpeler insanı

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Beyler çok kritik vereceğiniz bilgi öncelikle bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
2 tane icra dosyam var
1. cisi maaşımı kesiyor 4 te 1 ses etmiyor
2. cisi Finansbank
Bankaya 360 bin borcum var üzerime daire var
Üzerime olan daireyi satmakla tehdit ediyor
Böyle bir şey mümkün mü ?
Satabilir mi korkutuyor mu?
Bilgisi olan yazabilir mi rica etsem
Satar

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
evi başkasına devret gecici olarak birşey olmaz abin kardeşin vs vs ama 360k icin satıs vs olayına girmezler o miktarlara seni korkutuyorlar 1m yakın borcum var hic böyle bir olaya denk gelmedım satılamaz şerhi koydurur vsvs vs ama göz korkutma
Nasıl satamaz ya. Satılğa koyıyorlar