http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borcu Kapanmamsı

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,905
7,017
113
6000 tl borcum vardı dün eve icra kağıdı geldi bende hemen ödedim tabi avukat vb masrafı ile 9 bin tl oldu hepsini uyapta ödedim ama halla uyapta borç var gözüküyor bu ne zaman kapanır bilgisi olan varmı yine kağıt gelmesin eve

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,340
23,547
113
6000 tl borcum vardı dün eve icra kağıdı geldi bende hemen ödedim tabi avukat vb masrafı ile 9 bin tl oldu hepsini uyapta ödedim ama halla uyapta borç var gözüküyor bu ne zaman kapanır bilgisi olan varmı yine kağıt gelmesin eve
avukatı arayıp dosyayı kapattırman gerek

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,333
13,655
113
avukatı ara bilgi al onlarin icra dairelerinde adamları var onlar icra dairesinde hesabı kapatıp bildiriyor e devletten vs o zaman düşüyor

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,361
23,718
113
Kaçıncı icraa dairesi ise oraya gidiceksin harç ödeyip kapak hesabı yaptıracaksin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,640
85,351
113
Bekle kapanır prosedürü var avukat başka ödeme kalmadı dediyse icranın neyde olduğu göre uyapta siliniyor en geç 1 aya

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
benim 2 milyona yakin icra borcum var tum faturali hatlar tum elektornik magzalar tum internet şebekeleri ve vergi borclari. ama hic birsey yapamiolar arabam hatunun ustune ev ablamin ustune hat arkadasimin uzerine ikametgah diyarbakırda ben eskişehirde o yuzden raat olun😂

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,647
1,357
113
Borcun odendigine dair aldığım makbuz ile dosyanın olduğu icra dairesi gidip dosyayı kapattir

Bunu avukat yapar aslında ama kimisi sallamiyor, ki zaten hemen bir gün sonrada olmaz bu işlem

1 hafta 10 gün bekle yine düşmezse iş sana kaldı

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
83,415
29,529
113
benim 2 milyona yakin icra borcum var tum faturali hatlar tum elektornik magzalar tum internet şebekeleri ve vergi borclari. ama hic birsey yapamiolar arabam hatunun ustune ev ablamin ustune hat arkadasimin uzerine ikametgah diyarbakırda ben eskişehirde o yuzden raat olun😂
Masallah

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,905
7,017
113
Ailen bu duruma birsey demiyor mu

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Dost durumlar karışık ödemem zordu birçok yeree taktisitim icra gelince eve eşya almaya gelirler diye korktum eşten dosttan aldım zorla
Evden eşya kaldırma olayları kalktı hele de 6k için kimse gelmez yoldayız sokağaa girdşj derler yinede gelen olmaz

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
soyle ki dosyalari kapattiktan sonra baska biseler daha var 5 tl 10 tl dosya kapattim bildirimi gonderiyolar bankalara onlari yaptir

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Ailen bu duruma birsey demiyor mu
demez 31 yasindayim yasida geçtim her gun binlerce vergi adı altinda paramizi caliyorlar dogalgaz adi altinda anamizi belliyorlar otv adi altinda bacimiz kan agliyor su vergiis cop vergisi islem bedeli sok bedeli. neden kimse bunca haksizliga birsey demiyor her saniye cebimizden para caliniyor vergi adi altinda ben sadece sisteme ayak uyduruyorum hakkim olani geri aldim hepsi bu😇

Realdanger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
306
83
Aranman filan cıkmıyor mu yada gbt filan hiçmi girmedin

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,333
13,655
113
demez 31 yasindayim yasida geçtim her gun binlerce vergi adı altinda paramizi caliyorlar dogalgaz adi altinda anamizi belliyorlar otv adi altinda bacimiz kan agliyor su vergiis cop vergisi islem bedeli sok bedeli. neden kimse bunca haksizliga birsey demiyor her saniye cebimizden para caliniyor vergi adi altinda ben sadece sisteme ayak uyduruyorum hakkim olani geri aldim hepsi bu😇
götünden kan alırlarsa bir gün anlatırsın duvarlara da içeride hakkım olanı aldım dayı diye

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,905
7,017
113
yok gbt ye binlerce kez girdim aranma yok . arabam uzerime olsaydi yakalatma cikardi sadece ..oda ne yazikki kız arkadasimin uzerine 😂
Dost ne rahatsın agam eve kağıt gelmiş şimdi ben işteyim annem dedi icra gelmiş sana diye elim kolum boşaldi bunun taktiği nedir