Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borçları Ödemesi Sonrası Kredi

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
herkese merhabalar

ben 2021 yilinda baya batmistim 6-7 banka icraya dustu bugun itibari ile uyapdaki butun dosyalarimi kapatmis bulunmaktayim.

normalde yasal olarak 5 sene kredi cekemezsin diye bi kural oldugu soyleniyor ama bana pek inandirici gelmedi sizlerden ricam icrasini kapatipta sonra kredi cekebildiginiz veya kredi karti alabildiginiz bir banka oldumu ve bunun suresi ne kadar zaman sonra alabildiniz..
İcra kapama sonrası findexten tüm kapalı kredi kredi kartlarına bak sen dosyayı kapatsan da banka bunu kkbye bildirmiyor ve senin kredin kredi kayıt bürosunda hala açık görünüyor. Kontrol et, eğer açık olarak görünürse kredi falan çıkmaz. Açık olduğu zaman da önceden borçlu olduğun bu banka için şubeye gidip genel müdürlüklerine dilekçe yazıyorsun. Ben size borçlarımı kapattım fakat hala kredi kayıt bürosunda bu krediler kredi kartları açık olarak görünüyor diye. Sonrasında onlar bunları kapatıp bu kullanımları pasife çekiyorlar. Ardından bi kaç ay sonra maaşlı da işin varsa bankalardan bildirim gelmeye başlar. Bol şans.

Mert0800

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
27
28
Kredi kartı da verilmez herhangi bir bankaya git 10 bin yatir Kredi kartı verirler 10bine bloke koyarak 3 4 ay kullan puanın düzelir ondan sonra istediğini yaparsin

Fiore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
749
200
43
Arkadaşlar icralar ödenince sistemden otomatik düşüyor mu gidip bir şey yapmak gerekiyor mu borç sıfırlandı ama kapando görünmüyor

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,391
7,731
113
Arkadaşlar icralar ödenince sistemden otomatik düşüyor mu gidip bir şey yapmak gerekiyor mu borç sıfırlandı ama kapando görünmüyor
Otomatik kapanmaz icra dairesine gidip kapatman gerekiyor. Onlar hangi bankaya borcun vs varsa sistemden kapatıyor kapandığına dair belge de alabilirsin.

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
263
83
herkese merhabalar

ben 2021 yilinda baya batmistim 6-7 banka icraya dustu bugun itibari ile uyapdaki butun dosyalarimi kapatmis bulunmaktayim.

normalde yasal olarak 5 sene kredi cekemezsin diye bi kural oldugu soyleniyor ama bana pek inandirici gelmedi sizlerden ricam icrasini kapatipta sonra kredi cekebildiginiz veya kredi karti alabildiginiz bir banka oldumu ve bunun suresi ne kadar zaman sonra alabildiniz..
Ben geçen sene icrayı kapattım 3 ay sonra qnb 63 bin limitli hadi tombank 38 bin limitli kredi kartı verdi

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,391
7,731
113
Aynı yıllarda batmışiz. Rabbim bir daha düşürmesin. yeni yeni kendime geliyorum.

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Icraa ödediğin icraa dairelerini tek tek Arıcan dosta kapama ücretleri var onları yatircan sonra dosyalar kapanacak

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
İcra kapama sonrası findexten tüm kapalı kredi kredi kartlarına bak sen dosyayı kapatsan da banka bunu kkbye bildirmiyor ve senin kredin kredi kayıt bürosunda hala açık görünüyor. Kontrol et, eğer açık olarak görünürse kredi falan çıkmaz. Açık olduğu zaman da önceden borçlu olduğun bu banka için şubeye gidip genel müdürlüklerine dilekçe yazıyorsun. Ben size borçlarımı kapattım fakat hala kredi kayıt bürosunda bu krediler kredi kartları açık olarak görünüyor diye. Sonrasında onlar bunları kapatıp bu kullanımları pasife çekiyorlar. Ardından bi kaç ay sonra maaşlı da işin varsa bankalardan bildirim gelmeye başlar. Bol şans.
Findexden ayrı nereden bakabilirim malum telefon numaram değişti giriş yapamıyorum

Guestmcrap

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
863
250
63
herkese merhabalar

Şuan bende senın durumdayım

byvictory123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
164
43
herkese merhabalar

Uyapta kapalı mı gözüküyor yoksa dosya gözükmüyormu kanka