Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Bilgi Hk.

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
Beyler yarın icraya gidiyor 40 k borc odeyemedim taksitte yapmadılar üstüme araba ev yok Çalışmıyorum banka hesaplarıma bloke koycaklar payco da 20 bin tl var sizce ne yapsam ceksemmi şimdiden parayı paycoda kalır param yoksa bugun baslıcak icra
bro ödeme gibi bi durum yoksa, git itiraz et. bloke falan da gelmez kafan rahat olur. ödersin

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Nefret ediyorum şu icra olayindaki çaresizlikten. 10 yıl hesaplarimda para bırakmaya korkuyodum. 6 ayrı bankaya borclarim vardi fena patlamistim
Tam 10 yıl sonra bitirebildim fakat gencligimde bitti.

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
392
237
43
Her konuda bir Zeki çocuk çıkar neden paycoya icra konulamiyor aciklarmisin papara konuluyor payfix konuluyor payconun özelliği nedir oturduğun yerden salla
mal çünkü kardeşim türk halkının en büyük sorunu bilgi sahibi olmadığı konu hakkında fikri olur ve kesin konuşur :D

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
2,154
113
payco
Beyler yarın icraya gidiyor 40 k borc odeyemedim taksitte yapmadılar üstüme araba ev yok Çalışmıyorum banka hesaplarıma bloke koycaklar payco da 20 bin tl var sizce ne yapsam ceksemmi şimdiden parayı paycoda kalır param yoksa bugun baslıcak icra
paycoya icra koyamaz banka hesaplarına koyar onu da takip edeceksin 1 lira at banka hesaplarına bloke koydular mı lkullanmazsın vergi dairesi genel de para görünce hesap da ona bloke koyar ama diğer türlü bloke direk hesabına gelir