Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Banka

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Dostlar icralık olunduğunda tüm bankalara bloke geliyormu işsizlik maaşı alıyorum bloke gelirmi askere gideceğim banka kullanacağım borcum olmayan bankaya bloke geliyormu ?

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,711
1,680
113
Papara dahil iban içeren ne varsa gelir dost

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,305
1,258
113
Dostlar icralık olunduğunda tüm bankalara bloke geliyormu işsizlik maaşı alıyorum bloke gelirmi askere gideceğim banka kullanacağım borcum olmayan bankaya bloke geliyormu ?
Tüm bankalara bloke atmiyorlar sadece sistemde kayıtlı ödeme bankan hangisi ise ona bloke atarlar lakin bloke atıldıktan sonrada kullanabilirsin bende en para blokeli ancak yine kullanıyorum blokeyi tek seferlik atıyorlar içinde para yoksa zaten alamazlar

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
379
83
Dostum bloke koymazlad fakat sigortalı bir işe girdiğinde kesinti yaparlar.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Hiç bi bk olmuyor 10. Banka hesabım var vergi borcun yoksa icra el koymuyor rahat ol 6 yıllık icralığım iş bankasında halen para tutuyorum