- 2,095
- 892
- 113
kardeşim bu iktidar faturanı b ile karşılamaz.bn devlete salladım kihalkın yanında olmak anlamında fatura dedim ...
kardeşim bu iktidar faturanı b ile karşılamaz.bn devlete salladım kihalkın yanında olmak anlamında fatura dedim ...
Olaylar olurken, eleştiren herksi suçlu görüp iktidara laf söylemeynlerde var.vaka sayısı artsın da devlete sallayalım diye düşünenler bile var bu Ülke de![]()
BEN FATURALARA BAKMIYORUM BİLE DESEM ... çünkü sonuç yok ödeyeceksin ,sorgulamayacaksınkardeşim bu iktidar faturanı b ile karşılamaz.elektirk işlerini özel şirkete verip onlrda bize tur bindirmiyorlarmı.): her faturada 40 tl kdv 27 tl dağıtılım bedeli ödüyorum.
![]()
tamam kanada almanya fransa..ordada paketler açıklandı sağlık ücretli değil ona rağmen açıkladıkları paket türkiyenin 10 kaıtı 20 katı..Yahu kardeşim birazda eleştirn yahu..şu durumda bile eleştrmk yerine farklı arayıştasın..Sana tek sorum eline al faturanı elektirk faturanı kaçı kdv kaçı dağıtım bedeli, sokağa çık etrafa bak ne kadar suriyeli var, bunların cevabı yaz.güçlü amerika da test için hastaneye giden bir kadına 34 bin $ fatura çıkarmış doğru mu yoksa yalan haber mi![]()