- 1,609
- 1,815
- 113
Filmi bilmemde Türk dizisi Jasmine cok iyi ama yasaklanmis galiba 2 bolum izledim Türkiye gerceklerini anlatiyor.
jasmıne türk dizisinden daha guzel bi yabancı flim önerim sana yasaklı bı flımFilmi bilmemde Türk dizisi Jasmine cok iyi ama yasaklanmis galiba 2 bolum izledim Türkiye gerceklerini anlatiyor.
Filmi bilmemde Türk dizisi Jasmine cok iyi ama yasaklanmis galiba 2 bolum izledim Türkiye gerceklerini anlatiyor.
Malum sahneleri özellikle biraz abartılı yaptıklarını zannediyorum. Reklamın iyisi kötüsü olmaz, konuşuluruz mantığı. Dizinin baş rol oyuncusu da hiç tanınmayan bilinmeyen bir oyuncuydu. Dizisinden önce kendini tanıtabilmek ve gündeme gelmek için güzel bir piar çalışması yaptı ve Evrim Akın'ı karaladı. Hatta kadın yıllardır sunduğu programdan bile atıldı. İftiralar sonucu ekmeğinden oldujasmıne türk dizisinden daha guzel bi yabancı flim önerim sana yasaklı bı flım
Ezeli sırf dayının hatrına 55 60 akadar izleyebildim çok sıktı beniB*k atmak istemiyorum ama Türk yapımı diziler gerçekten b*k gibiÇok klişe, çok yavan ve şu anasını sattımın kadın karakterlerini neden sürekli bağırtıp dururlar onu da hiç anlayamadım
Örneğin Ezel dizisi çok fazla beğenildi Türkiye'de ama senaryosu gerçekten oldukça sıradan ve klişeydi. Hani yeşilçamda bir söz var ya. ''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir adam vardı'' diye. O kadar klişe yani. Fakirler zaten hep altın kalpli. O klişeyi söylemeye gerek bile yokEn sevilenlerinden örnek verdim ki diğer Türk yapımlarını sen düşün artık
İlk bölümü izlesen zaten finali kestirirdinEzeli sırf dayının hatrına 55 60 akadar izleyebildim çok sıktı beni