Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İçinizi Isıtacak 12 Film Önerisi

Emrah87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,609
1,815
113
Filmi bilmemde Türk dizisi Jasmine cok iyi ama yasaklanmis galiba 2 bolum izledim Türkiye gerceklerini anlatiyor.

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,972
2,646
113
Filmi bilmemde Türk dizisi Jasmine cok iyi ama yasaklanmis galiba 2 bolum izledim Türkiye gerceklerini anlatiyor.
jasmıne türk dizisinden daha guzel bi yabancı flim önerim sana yasaklı bı flım

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,332
3,088
113
jasmıne türk dizisinden daha guzel bi yabancı flim önerim sana yasaklı bı flım
Malum sahneleri özellikle biraz abartılı yaptıklarını zannediyorum. Reklamın iyisi kötüsü olmaz, konuşuluruz mantığı. Dizinin baş rol oyuncusu da hiç tanınmayan bilinmeyen bir oyuncuydu. Dizisinden önce kendini tanıtabilmek ve gündeme gelmek için güzel bir piar çalışması yaptı ve Evrim Akın'ı karaladı. Hatta kadın yıllardır sunduğu programdan bile atıldı. İftiralar sonucu ekmeğinden oldu

Bence böyle aşağılık insanlara prim vermeyin

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,886
113
Evde tek başına serisi aksiyon arıyorsanız terminator serisi

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,641
838
113
B*k atmak istemiyorum ama Türk yapımı diziler gerçekten b*k gibi :) Çok klişe, çok yavan ve şu anasını sattımın kadın karakterlerini neden sürekli bağırtıp dururlar onu da hiç anlayamadım

Örneğin Ezel dizisi çok fazla beğenildi Türkiye'de ama senaryosu gerçekten oldukça sıradan ve klişeydi. Hani yeşilçamda bir söz var ya. ''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir adam vardı'' diye. O kadar klişe yani. Fakirler zaten hep altın kalpli. O klişeyi söylemeye gerek bile yok :) En sevilenlerinden örnek verdim ki diğer Türk yapımlarını sen düşün artık
Ezeli sırf dayının hatrına 55 60 akadar izleyebildim çok sıktı beni