- 5,332
- 3,088
- 113
Canı sıkılan ve ne izlesem diye düşünenler için güzel bir kolaj olduğunu düşündüm. Her biri iyi ki izlemişim diyebileceğiniz filmler. En azından benim için öyle
Hepsini izlemedimde sanirim bitane turk yapim yok videodaCanı sıkılan ve ne izlesem diye düşünenler için güzel bir kolaj olduğunu düşündüm. Her biri iyi ki izlemişim diyebileceğiniz filmler. En azından benim için öyle
Yabancı diziler daha iyi olduğu için olabilirmi :/Hepsini izlemedimde sanirim bitane turk yapim yok videoda
Türk yapımları yok dostum. Benim aralarında en favorim Hayata Röveşata Atan Adam. İzlemeni tavsiye ederim. Tom Hanks baş rolde. Nezaketi seçmek filmi de enfes. Tam aileyle izlemelik bir filmHepsini izlemedimde sanirim bitane turk yapim yok videoda
B*k atmak istemiyorum ama Türk yapımı diziler gerçekten b*k gibiYabancı diziler daha iyi olduğu için olabilirmi :/
Diziler en az maliyetle yapılıyor yabancı dizi maliyetleri milyar dolarlar ve romanlardan uyarlanıyor bizimkiler birbirinin uyarlanmış kopyası sjsksksks ama bazı diziler güzel Drama açısındanB*k atmak istemiyorum ama Türk yapımı diziler gerçekten b*k gibiÇok klişe, çok yavan ve şu anasını sattımın kadın karakterlerini neden sürekli bağırtıp dururlar onu da hiç anlayamadım
Örneğin Ezel dizisi çok fazla beğenildi Türkiye'de ama senaryosu gerçekten oldukça sıradan ve klişeydi. Hani yeşilçamda bir söz var ya. ''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir adam vardı'' diye. O kadar klişe yani. En sevilenlerinden örnek verdim ki diğer Türk yapımlarını sen düşün artık
Bence mevzu sadece maliyette değil. Maliyeti yüksek Türk yapımı filmler de öyle. Hep bir tekdüzelik var. Hele şu Fox tv'deki yaz aylarında çekilen yaz dizisi klişeleri beni benden alıyor aqDiziler en az maliyetle yapılıyor yabancı dizi maliyetleri milyar dolarlar ve romanlardan uyarlanıyor bizimkiler birbirinin uyarlanmış kopyası sjsksksks ama bazı diziler güzel Drama açısından
Allah affetsin, öyle vallaYabancı diziler daha iyi olduğu için olabilirmi :/
Esaretin BedeliCanı sıkılan ve ne izlesem diye düşünenler için güzel bir kolaj olduğunu düşündüm. Her biri iyi ki izlemişim diyebileceğiniz filmler. En azından benim için öyle
Diziler hep aynı olmaya başladı.Hep zengin ailenin sinirli babaları,hoyrat çocukları.2 arada kalan anneler.Fakir ve istenmeyen gelinler.O birşey bilmez gelinler 2 ayda fabrika şirket CEOsu olur.Erkek karakter mutlaka bıçaklanır veya vurulur ilave mutlaka trafik kazası geçirir.Ve mutlaka kısa zaman hapse girer çıkar.B*k atmak istemiyorum ama Türk yapımı diziler gerçekten b*k gibiÇok klişe, çok yavan ve şu anasını sattımın kadın karakterlerini neden sürekli bağırtıp dururlar onu da hiç anlayamadım
Örneğin Ezel dizisi çok fazla beğenildi Türkiye'de ama senaryosu gerçekten oldukça sıradan ve klişeydi. Hani yeşilçamda bir söz var ya. ''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir adam vardı'' diye. O kadar klişe yani. Fakirler zaten hep altın kalpli. O klişeyi söylemeye gerek bile yokEn sevilenlerinden örnek verdim ki diğer Türk yapımlarını sen düşün artık
Amcası mıdır dayısı mıdır. Onun karısıyla yasak ilişki yaşaması konusu üzerine Aşk-ı Memnu diye koskoca 3 sezon süren dizi yapıldı bu ülkede. Koskoca 3 sezon boyu bu konu işlendi ve reyting rekorları kırdıAllah affetsin, öyle valla
madde geçmısı olan varsa ( bir rüya için ağıt ) flimini izlesin hala kullanıorsa belkı bı ders cıkarır kendısıne flımdenEsaretin Bedeli
Baba Serisi
Ucuz Roman
Dövüş Kulübü
Yıldızlararası
Kuzuların Sessizliği
Yeşil Yol
Piyanist
Akıl Defteri
Sevginin Gücü
Köstebek
Prestij
Sapık
Tanrı Kent
Bir Rüya İçin Ağıt
Schindler'in Listesi
Başlangıç
Sıkı Dostlar
Er Ryan'ı Kurtarmak
al uğraşma youtube onelerılerı ıle bunlardan ızlemedıgın varsa ızle bunlar imdb puanı yuksek flımler
Türkiyedeki insanların çoğunluğu açlık veya yoksulluk sınırı altında yaşadıklarından mütevellit dizilerdeki fakir insanların genellikle altın kalpli, zenginlerinse gaddar veya mutsuz olduğu klişesini de unutmaDiziler hep aynı olmaya başladı.Hep zengin ailenin sinirli babaları,hoyrat çocukları.2 arada kalan anneler.Fakir ve istenmeyen gelinler.O birşey bilmez gelinler 2 ayda fabrika şirket CEOsu olur.Erkek karakter mutlaka bıçaklanır veya vurulur ilave mutlaka trafik kazası geçirir.Ve mutlaka kısa zaman hapse girer çıkar.
Evet🤣Türkiyedeki insanların çoğunluğu açlık veya yoksulluk sınırı altında yaşadıklarından mütevellit dizilerdeki fakir insanların genellikle altın kalpli, zenginlerinse gaddar veya mutsuz olduğu klişesini de unutma
İzleyenin iyi ki fakiriz diyesi geliyor![]()
keşke dünyada ırk dil din olmasa millet olmasaydı her insan aynı şartlarda olsaydı Kötülük olmasaydı🥲Türkiyedeki insanların çoğunluğu açlık veya yoksulluk sınırı altında yaşadıklarından mütevellit dizilerdeki fakir insanların genellikle altın kalpli, zenginlerinse gaddar veya mutsuz olduğu klişesini de unutma
İzleyenin iyi ki fakiriz diyesi geliyor![]()
Bu çok aşırı bir klişe ama artık. Klişenin klişesi gibi birşey. Yapımcılar şöyle düşünüyor herhalde
👍B*k atmak istemiyorum ama Türk yapımı diziler gerçekten b*k gibiÇok klişe, çok yavan ve şu anasını sattımın kadın karakterlerini neden sürekli bağırtıp dururlar onu da hiç anlayamadım
Örneğin Ezel dizisi çok fazla beğenildi Türkiye'de ama senaryosu gerçekten oldukça sıradan ve klişeydi. Hani yeşilçamda bir söz var ya. ''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir adam vardı'' diye. O kadar klişe yani. Fakirler zaten hep altın kalpli. O klişeyi söylemeye gerek bile yokEn sevilenlerinden örnek verdim ki diğer Türk yapımlarını sen düşün artık
Shindler'in Listesi filmini, Steven Spielberg sırf yıllardır alamadığı Oscar'ı kazanabilmek için yapmıştır. Çünkü Amerika'da ve Hollywood yapımlarında ve tabi ki Oscar ödüllerinde Yahudi lobisi hakim. O yüzden o filmi pek sevmiyorumEsaretin Bedeli
Baba Serisi
Ucuz Roman
Dövüş Kulübü
Yıldızlararası
Kuzuların Sessizliği
Yeşil Yol
Piyanist
Akıl Defteri
Sevginin Gücü
Köstebek
Prestij
Sapık
Tanrı Kent
Bir Rüya İçin Ağıt
Schindler'in Listesi
Başlangıç
Sıkı Dostlar
Er Ryan'ı Kurtarmak
al uğraşma youtube onelerılerı ıle bunlardan ızlemedıgın varsa ızle bunlar imdb puanı yuksek flımler
İnsanın olduğu yerde kötülük hep olur dostum. Bencil ve egolu varlıklarız. İnsanların bunu söylerken kendilerini bu gruba katmamaları ve soyutlamaları bile aslında ne kadar bencil ve egolu olduklarını ispatlıyorkeşke dünyada ırk dil din olmasa millet olmasaydı her insan aynı şartlarda olsaydı Kötülük olmasaydı🥲