Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İçinizi Isıtacak 12 Film Önerisi

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,332
3,088
113
Canı sıkılan ve ne izlesem diye düşünenler için güzel bir kolaj olduğunu düşündüm. Her biri iyi ki izlemişim diyebileceğiniz filmler. En azından benim için öyle

null11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
220
71
28
Canı sıkılan ve ne izlesem diye düşünenler için güzel bir kolaj olduğunu düşündüm. Her biri iyi ki izlemişim diyebileceğiniz filmler. En azından benim için öyle

Hepsini izlemedimde sanirim bitane turk yapim yok videoda

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,332
3,088
113
Hepsini izlemedimde sanirim bitane turk yapim yok videoda
Türk yapımları yok dostum. Benim aralarında en favorim Hayata Röveşata Atan Adam. İzlemeni tavsiye ederim. Tom Hanks baş rolde. Nezaketi seçmek filmi de enfes. Tam aileyle izlemelik bir film

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,332
3,088
113
Yabancı diziler daha iyi olduğu için olabilirmi :/
B*k atmak istemiyorum ama Türk yapımı diziler gerçekten b*k gibi :) Çok klişe, çok yavan ve şu anasını sattımın kadın karakterlerini neden sürekli bağırtıp dururlar onu da hiç anlayamadım

Örneğin Ezel dizisi çok fazla beğenildi Türkiye'de ama senaryosu gerçekten oldukça sıradan ve klişeydi. Hani yeşilçamda bir söz var ya. ''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir adam vardı'' diye. O kadar klişe yani. Fakirler zaten hep altın kalpli. O klişeyi söylemeye gerek bile yok :) En sevilenlerinden örnek verdim ki diğer Türk yapımlarını sen düşün artık

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
528
93
B*k atmak istemiyorum ama Türk yapımı diziler gerçekten b*k gibi :) Çok klişe, çok yavan ve şu anasını sattımın kadın karakterlerini neden sürekli bağırtıp dururlar onu da hiç anlayamadım

Örneğin Ezel dizisi çok fazla beğenildi Türkiye'de ama senaryosu gerçekten oldukça sıradan ve klişeydi. Hani yeşilçamda bir söz var ya. ''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir adam vardı'' diye. O kadar klişe yani. En sevilenlerinden örnek verdim ki diğer Türk yapımlarını sen düşün artık
Diziler en az maliyetle yapılıyor yabancı dizi maliyetleri milyar dolarlar ve romanlardan uyarlanıyor bizimkiler birbirinin uyarlanmış kopyası sjsksksks ama bazı diziler güzel Drama açısından

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,332
3,088
113
Diziler en az maliyetle yapılıyor yabancı dizi maliyetleri milyar dolarlar ve romanlardan uyarlanıyor bizimkiler birbirinin uyarlanmış kopyası sjsksksks ama bazı diziler güzel Drama açısından
Bence mevzu sadece maliyette değil. Maliyeti yüksek Türk yapımı filmler de öyle. Hep bir tekdüzelik var. Hele şu Fox tv'deki yaz aylarında çekilen yaz dizisi klişeleri beni benden alıyor aq

Burcu Özberk denen bir oyuncu var mesela. Bak dizilerine hepsi birbirinin kopyası. Götürdü parayı hep aynı şeylerde oynaya oynaya

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,972
2,646
113

Esaretin Bedeli
Baba Serisi
Ucuz Roman
Dövüş Kulübü
Yıldızlararası
Kuzuların Sessizliği
Yeşil Yol
Piyanist
Akıl Defteri
Sevginin Gücü
Köstebek
Prestij
Sapık
Tanrı Kent
Bir Rüya İçin Ağıt
Schindler'in Listesi
Başlangıç
Sıkı Dostlar
Er Ryan'ı Kurtarmak

al uğraşma youtube onelerılerı ıle bunlardan ızlemedıgın varsa ızle bunlar imdb puanı yuksek flımler

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
506
167
43

Örneğin Ezel dizisi çok fazla beğenildi Türkiye'de ama senaryosu gerçekten oldukça sıradan ve klişeydi. Hani yeşilçamda bir söz var ya. ''Bir zamanlar fakir ama gururlu bir adam vardı'' diye. O kadar klişe yani. Fakirler zaten hep altın kalpli. O klişeyi söylemeye gerek bile yok :) En sevilenlerinden örnek verdim ki diğer Türk yapımlarını sen düşün artık
Diziler hep aynı olmaya başladı.Hep zengin ailenin sinirli babaları,hoyrat çocukları.2 arada kalan anneler.Fakir ve istenmeyen gelinler.O birşey bilmez gelinler 2 ayda fabrika şirket CEOsu olur.Erkek karakter mutlaka bıçaklanır veya vurulur ilave mutlaka trafik kazası geçirir.Ve mutlaka kısa zaman hapse girer çıkar.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,332
3,088
113
Allah affetsin, öyle valla
Amcası mıdır dayısı mıdır. Onun karısıyla yasak ilişki yaşaması konusu üzerine Aşk-ı Memnu diye koskoca 3 sezon süren dizi yapıldı bu ülkede. Koskoca 3 sezon boyu bu konu işlendi ve reyting rekorları kırdı :)

Mesela diziyi 10 bölüm sonra falan izlesen pek birşey kaçırmıyorsun

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,972
2,646
113
madde geçmısı olan varsa ( bir rüya için ağıt ) flimini izlesin hala kullanıorsa belkı bı ders cıkarır kendısıne flımden

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,332
3,088
113
Diziler hep aynı olmaya başladı.Hep zengin ailenin sinirli babaları,hoyrat çocukları.2 arada kalan anneler.Fakir ve istenmeyen gelinler.O birşey bilmez gelinler 2 ayda fabrika şirket CEOsu olur.Erkek karakter mutlaka bıçaklanır veya vurulur ilave mutlaka trafik kazası geçirir.Ve mutlaka kısa zaman hapse girer çıkar.
Türkiyedeki insanların çoğunluğu açlık veya yoksulluk sınırı altında yaşadıklarından mütevellit dizilerdeki fakir insanların genellikle altın kalpli, zenginlerinse gaddar veya mutsuz olduğu klişesini de unutma

İzleyenin iyi ki fakiriz diyesi geliyor :)

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
528
93
Türkiyedeki insanların çoğunluğu açlık veya yoksulluk sınırı altında yaşadıklarından mütevellit dizilerdeki fakir insanların genellikle altın kalpli, zenginlerinse gaddar veya mutsuz olduğu klişesini de unutma

Evet🤣

nesimmmmmmm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
528
93

keşke dünyada ırk dil din olmasa millet olmasaydı her insan aynı şartlarda olsaydı Kötülük olmasaydı🥲

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,335
5,095
113

👍

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,332
3,088
113
Shindler'in Listesi filmini, Steven Spielberg sırf yıllardır alamadığı Oscar'ı kazanabilmek için yapmıştır. Çünkü Amerika'da ve Hollywood yapımlarında ve tabi ki Oscar ödüllerinde Yahudi lobisi hakim. O yüzden o filmi pek sevmiyorum

Son düzenleme:

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,332
3,088
113
keşke dünyada ırk dil din olmasa millet olmasaydı her insan aynı şartlarda olsaydı Kötülük olmasaydı🥲
İnsanın olduğu yerde kötülük hep olur dostum. Bencil ve egolu varlıklarız. İnsanların bunu söylerken kendilerini bu gruba katmamaları ve soyutlamaları bile aslında ne kadar bencil ve egolu olduklarını ispatlıyor