- 5,384
- 2,989
- 113
dostum böyle konularda mesaj sayını yükseltmeye çalış gelirse çekiliş ve rolling konularında mod gelse bile 500 mesaj altını listeye dahil etmiyor haberin olsun.tebrikler...
dostum böyle konularda mesaj sayını yükseltmeye çalış gelirse çekiliş ve rolling konularında mod gelse bile 500 mesaj altını listeye dahil etmiyor haberin olsun.tebrikler...
Kazanan arkadaşlara tebrikler bize çıkmadı 😂Kazananlar bana özelden yazarsa sevinirim. Adminler kusura bakmasın şimdiden.
Bende mesaj kasam mıdostum böyle konularda mesaj sayını yükseltmeye çalış gelirse çekiliş ve rolling konularında mod gelse bile 500 mesaj altını listeye dahil etmiyor haberin olsun.
butün forumun mesaj ihtiyacini sen karsiliyon zaten daha ne kascanBende mesaj kasam mı![]()
Eyw yazdık kesene bereketFotoyu kaldırdım ayıp olmasın
Kazananlar hayatindibi xkram berkayb95 receb the bettor bana ozelden yazın lütfen herkese iyi geceler
sorun yok çıkmadı yada etkinliğe giremedim diye üzülmedim sohbet muhabbet oldu insanları tanıyoruzdostum böyle konularda mesaj sayını yükseltmeye çalış gelirse çekiliş ve rolling konularında mod gelse bile 500 mesaj altını listeye dahil etmiyor haberin olsun.
yazdım kesene bereket simdidenFotoyu kaldırdım ayıp olmasın
Kazananlar hayatindibi xkram berkayb95 receb the bettor bana ozelden yazın lütfen herkese iyi geceler
herkes cömert bu forumda bir tane açgözlülük yapanı görmedim şimdiye kadar gayet iyi insanlae hepsi de yanisorun yok çıkmadı yada etkinliğe giremedim diye üzülmedim sohbet muhabbet oldu insanları tanıyoruz![]()
yetişemedim senden ödül almak nasip olmadı bi türlüArkadaşlar güle güle harcayın. Yeni rollinglerde görüşmek üzere herkese iyi geceler...
Tebrikler dost kazancın daim olsun evet konuya daha yeni bakıyorum sorun olmadan halledilmiş teşekkürler... Forum genel kuralları okursanız sevinirim. hayırlı sabahlar.Arkadaşlar güle güle harcayın. Yeni rollinglerde görüşmek üzere herkese iyi geceler...