- 514
- 169
- 43
Tebrikler hayırlı olsun ibis daim olsun
rollingde cekilis olmuyo reis kendin seciyon takip edenlerden@Shellac listeyi yapar misin
Temız geldıler@ibisevic1 yapiyosun bu işi![]()
Valla biz oynasak öyle biter dün gece senin maçlar gibiTemız geldıler![]()
Basket macı neydı yaValla biz oynasak öyle biter dün gece senin maçlar gibi
Derız sıkıntı olmaz dostBeyler takip edenlerden liste yapıp cekilis yapsam yönetim bisey dermi onu bi teyit etmem lazım
bence takip eden 5 6 kisi var zaten reis cekilis yapmana gerek var mi bilmemBeyler takip edenlerden liste yapıp cekilis yapsam yönetim bisey dermi onu bi teyit etmem lazım
Kendin yaparsan olur dostumBeyler takip edenlerden liste yapıp cekilis yapsam yönetim bisey dermi onu bi teyit etmem lazım
Orası da öylebence takip eden 5 6 kisi var zaten reis cekilis yapmana gerek var mi bilmem
Kanka çekiliş işi sadece gelirse çekiliş başlıklı konularda oluyordu benim bildiğmBeyler takip edenlerden liste yapıp cekilis yapsam yönetim bisey dermi onu bi teyit etmem lazım
Cekılıs yapmana gerek yokkı 5-6 kısıydık takıp edenBeyler takip edenlerden liste yapıp cekilis yapsam yönetim bisey dermi onu bi teyit etmem lazım
Cekılıse laf denenebılır ama secerse sıkıntı olmaz @ibisevic1Kendin yaparsan olur dostum