Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

IBAN Paraolapara Payco Papara Kiralama Hk.

Tahtsızkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,026
340
83
hesaba normal giren paranın açıklamasını zar zor yapıyoruz şu devirde

TanerA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,239
595
113
Ben 2 kartımı arkadaşıma verdim dolandırcılık yapmış 3 tane ağır ceza mahkemesi dosyam var mahkeme yarın

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
690
281
63
O kiralanan hesapla dolandırıcılık yapılıyor feriştahı gelse çıkaramaz

hsnrncbr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
879
308
63
Bende zamanında papara yı verdim aynı saat aradım bloke koydurtum daha da papara kullanamıyor um mail ve tel değiştiği için ama hızlı davranmasaydim birgün beni bulur du ceza
Aynı boku bende yedim. Senin gibi yapıp anında kapattım

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,469
1,400
113
1 sene önce paparayı kıraladım bile bile lades para gelmiceğini biliyordum dedim en fazla ne olabilir 1 gün oyaladı beni ertesi gün kapattırdım 3 ay önce jandarma aradı süphelisin ifade vermen gerekiyor aklıma geldi direkt gittim adliyeye segbis diye bi yer varmış görüntülü baglanip savcıya ifade verdim neyse savcı konuyu bılıyor musun yok dedim bilmiyorum papara dedi olayı anlattı kendisini nevin sarı diye tanıtan bir şahıs varmış öğretmenim ben diyormuş chatem isimli uygulama varmış ordan insanlarla tanışıp telefon numarası aliyormuş görüntülü konuşmayla +18 cinsel yerlerini aciyormuş karşıdakı adamda cinsel organını gösteriyor sonra bunu tehdit ediyor adamı şu kadar para göndermezsen ailede akrabana göndererim fotografları videoyu diye bu adamda benim papara ibanına paralar gönderiyor savcı yalan olmasın 150-200 bin civarı dedi dedim ben hiç birini tanımıyorum uygulamayı isimleri sizden duydum para ben hiç almadım bilgim yok kişilerden dedim sonuç ne olur bilmiyorum beklicez artık

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,469
1,400
113
1 sene önce paparayı kıraladım bile bile lades para gelmiceğini biliyordum dedim en fazla ne olabilir 1 gün oyaladı beni ertesi gün kapattırdım 3 ay önce jandarma aradı süphelisin ifade vermen gerekiyor aklıma geldi direkt gittim adliyeye segbis diye bi yer varmış görüntülü baglanip savcıya ifade verdim neyse savcı konuyu bılıyor musun yok dedim bilmiyorum papara dedi olayı anlattı kendisini nevin sarı diye tanıtan bir şahıs varmış öğretmenim ben diyormuş chatem isimli uygulama varmış ordan insanlarla tanışıp telefon numarası aliyormuş görüntülü konuşmayla +18 cinsel yerlerini aciyormuş karşıdakı adamda cinsel organını gösteriyor sonra bunu tehdit ediyor adamı şu kadar para göndermezsen ailede akrabana göndererim fotografları videoyu diye bu adamda benim papara ibanına paralar gönderiyor savcı yalan olmasın 150-200 bin civarı dedi dedim ben hiç birini tanımıyorum uygulamayı isimleri sizden duydum para ben hiç almadım bilgim yok kişilerden dedim sonuç ne olur bilmiyorum beklicez artık
yani diyeceğim şu gafil avlanıp şu kadar para göndercek bana demeyin gönderse daha sıkıntı 1 gün içinde neler neler olmuş