http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İatsms Nedir

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,205
6,064
113
arkadaşlar bilgisi olan cevap yazabilirmi iatsms diye biyerden doğrulama kodu geliyor bana bu nedir bilen varmı özellikle iphone kullannlar bakabilrimi internette iphone ile ilgili birşey yazıyor sanırım

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,281
8,336
113
bana da geldi öyle bir sms dün ama nedir bilgim,fikrim yok

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,205
6,064
113
bana da geldi öyle bir sms dün ama nedir bilgim,fikrim yok
teli takibe almaya çalışıyorlarmış uapan kişi iphone kullanıyor sanırım benim bi şüphelendiğim kişi var da umarım erişememiştir çok kolay bi doğrulama kod yollamış

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,281
8,336
113
teli takibe almaya çalışıyorlarmış uapan kişi iphone kullanıyor sanırım benim bi şüphelendiğim kişi var da umarım erişememiştir çok kolay bi doğrulama kod yollamış
paranoyaklaşmaya gerek yok bence 😅

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,205
6,064
113
paranoyaklaşmaya gerek yok bence 😅
valla iphone kullanan bi o zat var çevremde başka kimse yok bi o ihtimal var bide site çalışanları hangisiyse artık :D öyle durduk yere gelen doğrulama kodlarına benzemiyormuş internetten baktım telefonu takibe almaya çalışan bi uygulamadan geliyormuş

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,104
5,349
113
arkadaşlar bilgisi olan cevap yazabilirmi iatsms diye biyerden doğrulama kodu geliyor bana bu nedir bilen varmı özellikle iphone kullannlar bakabilrimi internette iphone ile ilgili birşey yazıyor sanırım
Google iki adımlı güvenliği aktif et dostum. Banada aynısı geldi programcı arkadaşa sordum mail hesaplarını çalma girişimi. Telefonun kurulumunu yaptığın maili iki adımlı doğrulama ile güvene al