teli takibe almaya çalışıyorlarmış uapan kişi iphone kullanıyor sanırım benim bi şüphelendiğim kişi var da umarım erişememiştir çok kolay bi doğrulama kod yollamışbana da geldi öyle bir sms dün ama nedir bilgim,fikrim yok
paranoyaklaşmaya gerek yok bence 😅teli takibe almaya çalışıyorlarmış uapan kişi iphone kullanıyor sanırım benim bi şüphelendiğim kişi var da umarım erişememiştir çok kolay bi doğrulama kod yollamış
valla iphone kullanan bi o zat var çevremde başka kimse yok bi o ihtimal var bide site çalışanları hangisiyse artıkparanoyaklaşmaya gerek yok bence 😅
Google iki adımlı güvenliği aktif et dostum. Banada aynısı geldi programcı arkadaşa sordum mail hesaplarını çalma girişimi. Telefonun kurulumunu yaptığın maili iki adımlı doğrulama ile güvene alarkadaşlar bilgisi olan cevap yazabilirmi iatsms diye biyerden doğrulama kodu geliyor bana bu nedir bilen varmı özellikle iphone kullannlar bakabilrimi internette iphone ile ilgili birşey yazıyor sanırım
teşekkür knkam yapayım hemenGoogle iki adımlı güvenliği aktif et dostum. Banada aynısı geldi programcı arkadaşa sordum mail hesaplarını çalma girişimi. Telefonun kurulumunu yaptığın maili iki adımlı doğrulama ile güvene al