- 989
- 1,372
- 93
500 kasa ile sizin dediğiniz maçlar ile 3-4 adım yapalım gelirse 3-4 kişiye dağıtırız site vbet ordan olan maçları seçelim 
Goztepe fenerbahce 2500 kasa ile sizin dediğiniz maçlar ile 3-4 adım yapalım gelirse 3-4 kişiye dağıtırız site vbet ordan olan maçları seçelim![]()
Bol şans reisimmm500 kasa ile sizin dediğiniz maçlar ile 3-4 adım yapalım gelirse 3-4 kişiye dağıtırız site vbet ordan olan maçları seçelim![]()
Bol şans dost500 kasa ile sizin dediğiniz maçlar ile 3-4 adım yapalım gelirse 3-4 kişiye dağıtırız site vbet ordan olan maçları seçelim![]()
Colorado rapids ev sahibi iy 0.5 üst500 kasa ile sizin dediğiniz maçlar ile 3-4 adım yapalım gelirse 3-4 kişiye dağıtırız site vbet ordan olan maçları seçelim![]()
Goztepe fenerbahce 2
Colorado Atlanta United ilk yarı 1.5 ust500 kasa ile sizin dediğiniz maçlar ile 3-4 adım yapalım gelirse 3-4 kişiye dağıtırız site vbet ordan olan maçları seçelim![]()
Colorado Atlanta United ilk yarı 1.5 ust500 kasa ile sizin dediğiniz maçlar ile 3-4 adım yapalım gelirse 3-4 kişiye dağıtırız site vbet ordan olan maçları seçelim![]()
Geldi bile 😂Colorado rapids ev sahibi iy 0.5 üst
atmışlar zaten dostColorado rapids ev sahibi iy 0.5 üst
bol şans takipdeyiz öneri yapacak fikrim yok500 kasa ile sizin dediğiniz maçlar ile 3-4 adım yapalım gelirse 3-4 kişiye dağıtırız site vbet ordan olan maçları seçelim![]()
Dediğim vakit atmış püiColorado rapids ev sahibi iy 0.5 üst
Bol sanss500 kasa ile sizin dediğiniz maçlar ile 3-4 adım yapalım gelirse 3-4 kişiye dağıtırız site vbet ordan olan maçları seçelim![]()
Yazarken atmışlar Malesefatmışlar zaten dost![]()
ver başka maç gireyimDediğim vakit atmış püi
Kupon won 3adima gecYazarken atmışlar Malesef
1-1 oldu baskette bu kadae çabuk çıkmıyorYazarken atmışlar Malesef
Aynı maç a genel 1.5 oyna iyver başka maç gireyim
Kupon won 3adima gec
La nolii1-1 oldu baskette bu kadae çabuk çıkmıyor![]()
1-1 dost zatenAynı maç a genel 1.5 oyna iy