- 1,617
- 4,816
- 113
Çapraz çekim olur dost öyle yoksa payfix le çekerdimPayfix problem mi varmış tercih mi etmedin dost ?
Çapraz çekim olur dost öyle yoksa payfix le çekerdimPayfix problem mi varmış tercih mi etmedin dost ?
olmuyo mu dost oluyodur krıpto cekebılıyon normal yatırıp oda oluyodurÇapraz çekim olur dost öyle yoksa payfix le çekerdim
Yok dost papara ile yatırım yaptıysan papara ile çekim yapabilirsin payfix ile çekemezsinolmuyo mu dost oluyodur krıpto cekebılıyon normal yatırıp oda oluyodur
bılmıyom dost sormak lazımYok dost papara ile yatırım yaptıysan papara ile çekim yapabilirsin payfix ile çekemezsin
Oda kötü dost PayFixle yatır Çek kafan rahat olsunYok dost papara ile yatırım yaptıysan papara ile çekim yapabilirsin payfix ile çekemezsin
Ben çok denedim dost bazı sitelerde bu var çapraz çekim kabul etmiyorlar dinamobette de var bu orda da başıma geldibılmıyom dost sormak lazım
tamam o zaman dost dogrudur nasıl olsa odencek para dost acılıyetı yoksa sıkıntı yokBen çok denedim dost bazı sitelerde bu var çapraz çekim kabul etmiyorlar dinamobette de var bu orda da başıma geldi
Dost payfix hesabım boştu paparada vardı ordan attım artık yapacak bişey yok beklicezOda kötü dost PayFixle yatır Çek kafan rahat olsun
Borcun harcın yoksa dert etme gelecek zaten paraDost payfix hesabım boştu paparada vardı ordan attım artık yapacak bişey yok beklicez
Benim için tek aciliyet çekilişi göndermek dost onun dışında sıkıntı yok isterse yarın gelsintamam o zaman dost dogrudur nasıl olsa odencek para dost acılıyetı yoksa sıkıntı yok
Dost seni bilen biliyor acele etme arkadaşlarda yabancı değilBenim için tek aciliyet çekilişi göndermek dost onun dışında sıkıntı yok isterse yarın gelsin
herkes tripten tribe girmiştir dostBenim için tek aciliyet çekilişi göndermek dost onun dışında sıkıntı yok isterse yarın gelsin
Yok çok şükür dede borçlarımı üstlendi ben öderim dedi yaptı güzelliğiniBorcun harcın yoksa dert etme gelecek zaten para
Dost adam her gün neredeyse dağıtım yapıyor beklesinler acelesi yokherkes tripten tribe girmiştir dost
kumarbaz beklemeyı sevmez dost hayat aceledır kumarbazdaDost adam her gün neredeyse dağıtım yapıyor beklesinler acelesi yok
Kumarbaz beklemezse sonu hüsran olur dostkumarbaz beklemeyı sevmez dost hayat aceledır kumarbazda
Onun farkındayım dost zaten onun için bende çekim hemen gelsin de gönderiyim dedim az çok tahmin edebiliyorum bizimde parasız olduğumuz zamanlar çok oldu çekilişte çıkanları çok iyi anlıyorumkumarbaz beklemeyı sevmez dost hayat aceledır kumarbazda
sonu hüsran herkesın zaten dost herkesın kıcında bı donu kaldı oda yırtıkKumarbaz beklemezse sonu hüsran olur dost
helal dost sana tatava yapmazlar baskası olsa senaryolar baslardıOnun farkındayım dost zaten onun için bende çekim hemen gelsin de gönderiyim dedim az çok tahmin edebiliyorum bizimde parasız olduğumuz zamanlar çok oldu çekilişte çıkanları çok iyi anlıyorum)