- 1,048
- 468
- 83
Oda iyimişBen canlıya bağlandım memnuniyetiniz adına işleminizi hızlandırıyoruz dedi o an işleme alındı bekliyorum hala
Oda iyimişBen canlıya bağlandım memnuniyetiniz adına işleminizi hızlandırıyoruz dedi o an işleme alındı bekliyorum hala
Şimdi alındıİşleme alındımı
Gelir 10 dakıkayaŞimdi alındı
Zaten Bonus açıklamasında da öyle yazıyor diye biliyorumBu sadece spot diyorda pragmatikdemi oynatıyor sadece
Vay arkadaş ya yılların Sabri abisi de bunu diyorsa vay halimize ( Normalde Sabri abinin bu tür bonuslara gözünün kenariyla bile bakmaması lazımdı)Koşun la koşun 😂😂😂😂
Sabah sabah 900 geldi 3 dakikada
Aldık başka yerde değerlendirdik 😂😂😂Vay arkadaş ya yılların Sabri abisi de bunu diyorsa vay halimize ( Normalde Sabri abinin bu tür bonuslara gözünün kenariyla bile bakmaması lazımdı)
Ekmeğini taştan çikarmişsin helal olsun ne diyeyim darısı seninle eşdeger gördüğümüz @RamizAmca Ramiz dayimizin olsunAldık başka yerde değerlendirdik 😂😂😂
![]()
Big Bass Bonanza 1000 1050x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.cnpmciozgh.net
10 dolarla oynuyorsun, 10 paket sigara alıyorsun, 20 tane tost yiyorsun. ne lan burası he?Vay anasını 420 çekim verdim. 10 saniyede hesaba bıraktı adamlar. İlk kez cevrimsiz deneme bonusu görüyorum şu şekil. 40 kuruş diye dalga geçtim ilkte bir de
600 çekim verildi pusudayim 👀
Tebrik dostAldık başka yerde değerlendirdik 😂😂😂
![]()
Big Bass Bonanza 1000 1050x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.cnpmciozgh.net
Eyvallah dost ✋Tebrik dost