- 21,444
- 12,583
- 113
Iyi yapmissin hemen odendi bendeSeni dinledim bankayı iptal ettim papel verdim bakalım
Bence 40 kurus olsada guzel bonus slotlarda iyi gibi geldi bana ben gatesde yaptim ufak ufak
Iyi yapmissin hemen odendi bendeSeni dinledim bankayı iptal ettim papel verdim bakalım
Kaçta cekim vermistinIyi yapmissin hemen odendi bende
Bence 40 kurus olsada guzel bonus slotlarda iyi gibi geldi bana ben gatesde yaptim ufak ufak
Göndermdiler daha kanka arkadaşın hesabıylada girdik şimdi onada farmda 500x attı kasa 617 olduIyi yapmissin hemen odendi bende
BolsansGöndermdiler daha kanka arkadaşın hesabıylada girdik şimdi onada farmda 500x attı kasa 617 oldu
cubiBolsans
evet öyle ödedi ama bakiyeyi silip geri eklemesi garip olduHavele ile dene
Senden 1 dk önce çekim vermisim benimki hals işleme alinmadi laPaylaşan arkadaş teşekkürler
Evet
Ben 11;29 da talep verdim hala bekliyor işleme alınmadı sen hangi yöntemle çekim verdin hemen işleme almışlarPaylaşan arkadaş teşekkürler
Bunda min max 1k mı çekim ben öyle biliyorum diye 600 den sıfırladım
Ben 11;29 da talep verdim hala bekliyor işleme alınmadı sen hangi yöntemle çekim verdin hemen işleme almışlarPaylaşan arkadaş teşekkürler
Min yok max 1000 diye biliyorum bende 1k ya ulasmak icin baya ugrasdimBunda min max 1k mı çekim ben öyle biliyorum diye 600 den sıfırladım
Yazık oldu ıslak sopa ile kendimi bi köşedeMin yok max 1000 diye biliyorum bende 1k ya ulasmak icin baya ugrasdim
2 saat sınra bak hala beklemede yazacakOyun 105 verdi aynı oyunda 700 yaptık çekim verildi gelirse yazarım