- 527
- 282
- 63
Bunların yüzüne 1500 u hiç ettik sifirlandik
Tüh kendi yatırdığında mı gitti kral 😟Bunların yüzüne 1500 u hiç ettik sifirlandik
yazarsan sevinirim dostum bende yatırıcam şimdi ona göreBeklemede bakalım verdik çekimi
Tamam kral bekle yatırma daha gelmediyazarsan sevinirim dostum bende yatırıcam şimdi ona göre
1000₺ ye tamamla kral bekle yatırma bi çekim verdim gelirse haber edeceğim911 ödedi değer mi yatırmaya denesek mi acaba ?
Ben dede de yaptım kralbeyler parayı neyde 2k yaptınız
Oynatmıyor free spinler bitti1000₺ ye tamamla kral bekle yatırma bi çekim verdim gelirse haber edeceğim
Yatırım bana güvenli gelmiyor yinede paylaştığın için teşekkürler777fs 1 kat çevrim. 1k yap 500 yatır min max 2k çekim şartı. Ana para çevrimi 1 kat . Site hakkında bilgim yok. Eski bir site olduğunu biliyorum sadece
Hullbet184.com
slot ayarlı dostum zaten olay da bu götü yiyosa tüm alanda geçerli desin ana para ?Ortada şüphe uyandıracak hicbirsey yok. Ben oynadım kaybettim ama oyunlar da gayet olumlu yani. Deneme bonusuyla kasana 1k ekliyorsun ne güzel işte. 1.5 k yi 2k yapamayan bıraksın bu işi
Evet reisTüh kendi yatırdığında mı gitti kral 😟
Öyle olmuyor işte sana açık olan bana kapalıysa sabah kadarda oynasan vermez her girdiğin oynadığın el eksi yazıyor ne edicenslot ayarlı dostum zaten olay da bu götü yiyosa tüm alanda geçerli desin ana para ?
Kral aksine ayarlı değil dede 50x attı 2 kez kendi yatırdığımı çevirirken oyunlarda sıkıntı yok şans işi işte reisimslot ayarlı dostum zaten olay da bu götü yiyosa tüm alanda geçerli desin ana para ?