Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Hullbet 777 FreeSpin Deneme Bonusu

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Ortada şüphe uyandıracak hicbirsey yok. Ben oynadım kaybettim ama oyunlar da gayet olumlu yani. Deneme bonusuyla kasana 1k ekliyorsun ne güzel işte. 1.5 k yi 2k yapamayan bıraksın bu işi
Çoluk çocuk yazanlar işte yeni yetmeler boş koy parmagı olan yazıyor işte

Akkurt2344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
272
63
Telkalkik yapmıyorum burda birbirimizi kollayip bildiğimiz şeyleri yazıyorum amacım kimse mağdur olmasın ayrıca senin günahın yok uyarım siteyle alakali
Eyvallah kardeşim. Ben burda birçok bonus paylaştım. Sıkıntı bir durum olsa ben uyarıyorum zaten . Çok şükür şimdiye kadar paylaştığım hiçbir sitede kimse problem yaşamadı. Site altyapısı sağlam. Bu alt yapı bence Betco dan daha iyi . Betco da dandik site çıkar bunlarda çıkmaz kolay kolay . Kural ihlali olmadığı sürece ödeme yaparlar. Bonusta gayet başarılı bence . En azından 2k yap 200 çek demiyor sanaa

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,545
471
83
Eyvallah kardeşim. Ben burda birçok bonus paylaştım. Sıkıntı bir durum olsa ben uyarıyorum zaten . Çok şükür şimdiye kadar paylaştığım hiçbir sitede kimse problem yaşamadı. Site altyapısı sağlam. Bu alt yapı bence Betco dan daha iyi . Betco da dandik site çıkar bunlarda çıkmaz kolay kolay . Kural ihlali olmadığı sürece ödeme yaparlar. Bonusta gayet başarılı bence . En azından 2k yap 200 çek demiyor sanaa
İnşallah olmaz diyim ama skayetim varda şikayet cok

mystery

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
55
28
evabet102.com Yatırım şartı yok. Ben aldım bakiye 7500 oldu. 300 çekim hakkı veriyor. Çekim talebi verdim 3 dk içinde geldi. Spinleri çevirdim 2 defa oyuna girdi 600 tl verdi. Bitince sugar rush a girdim 7500 küsur verdi. Görüntüleri atacağım. Yatırım sartida yok. evabet102.com

Ekli dosyalar

mystery

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
55
28
evabet102.com Yatırım şartı yok. Ben aldım bakiye 7500 oldu. 300 çekim hakkı veriyor. Çekim talebi verdim 3 dk içinde geldi. Spinleri çevirdim 2 defa oyuna girdi 600 tl verdi. Bitince sugar rush a girdim 7500 küsur verdi. Görüntüleri atacağım. Yatırım sartida yok. evabet102.com
Konu nasıl paylaşılır bilmiyorum o yüzden burada paylaştım.

bilge34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
22
8
Ben siteden para çektim gönderiyor ama şöyle bişey 2 k yapamazsanız paranız gider onun için deneme bonusunu 2 k yapın öyle 500 yatırıp çevrimi yapıp çekimi verin

Pasazade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
527
282
63
2k yaptım 500 yatirdim 500 u 1 kat çevirdim inşallah gönderirler