sadece slotHer alanda geçerli ise 1500 2 k yapılır
sadece slotHer alanda geçerli ise 1500 2 k yapılır
kardeş bi sen akıllısın bakiyeyi 1000 e sabitliyor sonra 500 yatırıyorsun2k olmadan 500 yatırmazsin. Bakiyeyi 2k yapıp göstermelik 500 yatırıp yalandan 500 spin çevirip çekersin site öderse tabi.
Deneyip çeken var mısadece slot
Site ödeme yapıyor dostum . Çeken varDeneyip çeken var mı
link burada777fs 1 kat çevrim. 1k yap 500 yatır min max 2k çekim şartı. Ana para çevrimi 1 kat . Site hakkında bilgim yok. Eski bir site olduğunu biliyorum sadece
Hullbet184.com
Tebrikler500 yatirdim 1500e sabitlediler aviatrixde 2k yaptim cektim 5 dkda grldi valla saol kardesim paylasim icin gune iyi basladik😁😁
Öyleymiş millet aviator blakjack oynamış çekmişYatırdınız para her alanda geçerliyse sitede sağlamsa olur
Uyarması ben den iyi forumlarBeyler siteyle alakali çok mağdur var oltaya gelmeyin ufak verip büyük kaldıran site devamlı kural değişikliği yapan ayrıca kendi paranla oynayıp limit koyan yani 1000 yatirsin 12 bin cekemezsin yarışı inlarinmis hiç muhat bulunmayan devamlı canlı destek den atan site şikayetim vara bakın bu yatırım yapmadan
Felaket tellalı geldi yine .Beyler siteyle alakali çok mağdur var oltaya gelmeyin ufak verip büyük kaldıran site devamlı kural değişikliği yapan ayrıca kendi paranla oynayıp limit koyan yani 1000 yatirsin 12 bin cekemezsin yarışı inlarinmis hiç muhat bulunmayan devamlı canlı destek den atan site şikayetim vara bakın bu yatırım yapmadan
Kesinlikle tezgah.. bir el uzanacak ve durduracak.500 lirayı riske atma sitesi o 1500 asla 2000 olmaz
Noldu bu böyle ya . Yav sitenin alt yapısı sağlam. Takır takır ödeme yapıyor. Siz kumarı bırakın bence dostum oynamayın.Çevirimi sabitlemelerinden, sadece slot oynatmalarindan ve 500 yatır 1000 çek demeleri tezgah 2 3 kişiye ödeme yap forumda yazsınlar yatır ve kaybet. Paranızı hiç etmeyin.
Tamam.Noldu bu böyle ya . Yav sitenin alt yapısı sağlam. Takır takır ödeme yapıyor. Siz kumarı bırakın bence dostum oynamayın.
Ortada şüphe uyandıracak hicbirsey yok. Ben oynadım kaybettim ama oyunlar da gayet olumlu yani. Deneme bonusuyla kasana 1k ekliyorsun ne güzel işte. 1.5 k yi 2k yapamayan bıraksın bu işiBegenmiyorsanız almayın olum ne zırlıyorsunuz anansını satayım alla alla