Ceza dosyanızın son işlem günüdür magdur olmamak için arayınız : KATRE HUKUK 0232 908 06 .. Yollayan sms numarası :0546 117 04 .. Babalar yeni nesil dolandırıcılık sistemi mutlaka sms yada çagrı almışssınızdır..Kaaleye almayın bilginize..
Ben madur olmak isterim sahsenCeza dosyanızın son işlem günüdür magdur olmamak için arayınız : KATRE HUKUK 0232 908 06 .. Yollayan sms numarası :0546 117 04 .. Babalar yeni nesil dolandırıcılık sistemi mutlaka sms yada çagrı almışssınızdır..Kaaleye almayın bilginize..
Yeni nesil derken 3 senedir atıyorlardı bu sene hiç atmıyorlar artık kimse yemediği içinCeza dosyanızın son işlem günüdür magdur olmamak için arayınız : KATRE HUKUK 0232 908 06 .. Yollayan sms numarası :0546 117 04 .. Babalar yeni nesil dolandırıcılık sistemi mutlaka sms yada çagrı almışssınızdır..Kaaleye almayın bilginize..
İlk defa karşılaşmış ve konu açmışBu yöntemle en son Vahdettini dolandırmışlardı
Yeni nesil değil bu artık fosilleşti bileCeza dosyanızın son işlem günüdür magdur olmamak için arayınız : KATRE HUKUK 0232 908 06 .. Yollayan sms numarası :0546 117 04 .. Babalar yeni nesil dolandırıcılık sistemi mutlaka sms yada çagrı almışssınızdır..Kaaleye almayın bilginize..
Aynen acayip profesyoneller var, hipnoz ediyorlar resmen. Kendinden bile şüphe eder cezayı ödeyeyim dersinBinlerce bu şekilde msj aldım irtibata geçerseniz kandırılabilirsin
Bunlar dolandirici ama her dosya uyapta gözükmez benim dosyam var 2 hafta içerde yattigim halde gozukmuyor sadece avukat görebiliyorE-devlet uyapda gözükmüyorsa kale almayın