Batırmıştır ne olacak@DESTURSUZ emrbags nerdesın
Batırmıştır ne olacak@DESTURSUZ emrbags nerdesın
Cekım paylaş yapmıs sabah haklısınBatırmıştır ne olacak![]()
Yok ya çekim yaptımBatırmıştır ne olacak![]()
E bi ton adam takip etmiş cevap vermemişsin hiçbirineYok ya çekim yaptım
Ne diye vericem ki , 2 adım da tamam yazdım , evin kirasını ödedim . Dağıtım yada rol demdedimE bi ton adam takip etmiş cevap vermemişsin hiçbirine![]()
Belki verir birazdan 😀😀E bi ton adam takip etmiş cevap vermemişsin hiçbirine![]()
Ben sana dağıt mı demişim dost nerenle okuyonNe diye vericem ki , 2 adım da tamam yazdım , evin kirasını ödedim . Dağıtım yada rol demdedim
Geldi Dostum burası 🙏
Yok kanka çekimi yaptım girmedim sonraBen sana dağıt mı demişim dost nerenle okuyon![]()
Adam haklı beyler dağılınNe diye vericem ki , 2 adım da tamam yazdım , evin kirasını ödedim . Dağıtım yada rol demdedim
Daha doğrusu kuponları kazandıktan sonra 4 bin artı bakiye vardı 500 lira bonanza çevirelim dedim o 4k gitti Allahtab son anda bi 10 k çekenildimBen sana dağıt mı demişim dost nerenle okuyon![]()
Kanka evin kirasını verdim rol açıcam kupon atıcam gelirse 3 arkadaş 400 e4 yaparızAdam haklı beyler dağılın
Yok kral ben ciddi dedim zaten gelirse odul dememişsin zaten hepimiz borc altındayız durumun duzelirse zaten rol yapar dağıtırsinKanka evin kirasını verdim rol açıcam kupon atıcam gelirse 3 arkadaş 400 e4 yaparız