- 1,033
- 251
- 83
40 spine 12 TL ödedi
Beni geçtin🥹😂40 spine 12 TL ödedi
Hocam ödemeyi şahıstan mı gönderdiler aracı kurumdan mı5 dakikada ödedi şaşırttı ilk reddin ardindan
Vallaha dostum bende kızdım ama 15dakkada ödedilerBeş para etmez site
İbneler 500 lira çıkmıştı 10x çevrim yaptım 1000 çekim yapacaktım hesabı kapattılar, hiç bir kural hatası olmamasına rağmen kaç saattir uğraştım Allah'ın dan bulsunlarVallaha dostum bende kızdım ama 15dakkada ödediler
Yaparlar aynısını banada yaptılar ip adresi seyine sikayet varda Sikayet ac bence dostİbneler 500 lira çıkmıştı 10x çevrim yaptım 1000 çekim yapacaktım hesabı kapattılar, hiç bir kural hatası olmamasına rağmen kaç saattir uğraştım Allah'ın dan bulsunlar
Deneme bonusunu nasıl aliyoruzYaparlar aynısını banada yaptılar ip adresi seyine sikayet varda Sikayet ac bence dost
Şahıstan gelmiş bende pişman oldumHocam ödemeyi şahıstan mı gönderdiler aracı kurumdan mı
Reis ödedim cidden 80 fs aldım bende çevirdim çevirdim bianda bı patladı 600 hemen 500 verdim simdi çekim bakalım oducekmi banadaodedı sımdı
Şahıstan sa çok sıkıntı, bende kazandım da çevrim yaptım gittiler hesabımı kapattılar şahıstanmiş zaten ceza filan tehlikeliŞahıstan gelmiş bende pişman oldum
Partnerlik kodu ne oluyo bn üye olamadimodedı sımdı