200 den aşağı ödeme yapmiylar dostHesabı doğrulattım 100 tl çekim verdim, ödeyeceklerini sanıyorum, ödemesin omur ilikten fatality finish him yaparım adama
200 den aşağı ödeme yapmiylar dostHesabı doğrulattım 100 tl çekim verdim, ödeyeceklerini sanıyorum, ödemesin omur ilikten fatality finish him yaparım adama
Üst limit olarak diyor min max demiyor ki dost kurallarda, iptal etti gerçi çekimi200 den aşağı ödeme yapmiylar dost
Aynen 200 dedi destek200 den aşağı ödeme yapmiylar dost
Cekim geldi beyler 35 40 dk sürsede ödedilerBenimde 2 kere red verdi hesap onaylattim 200 çekim verdim fakat çekim onaylanmış para gözükmüyor ibana gelen giden yok beklemedeyiz öyle boş boş 😄😄
10 dakika sürmedi knkaKaç dakka da geldi çekimin
10 dakika sürmedi knka
Onaylanmış dost ama gelmesi ne kadar sürer belli değil dediKardeşim hala bekliyorsun sonuçlanmamış bişey için , yorum yapmayın , eğer öyle bi sonuç alırsan paylaşırsın ,
Knka benimkini bi kere red verdi canlıya bağlandım biraz bekletti sonra tekrar çekim verin dedi 10 dk sürmeden ödedi1-30 dk arasında diyorlar sürekli teknik nedenden dolayı red edildi tekrar talimat açın 6 kere yapıldı. vermemek için sürekli bir bahane
Ekli dosyayı görüntüle 845540