- 13,750
- 8,819
- 113
Futbol maçlarını canli değilde maç öncesi oynamak gerek atıp atıp duruyorlar sonra
Pazar günü dm yak demek mi bu yoksaDur ben senı düze çıkarcam
Aynen senı lısteye aldımPazar günü dm yak demek mi bu yoksa
Gelmezse cumartesi ben sana gelirse bu akşam sen bana sigara aliyosun kabul müBeyler maalesef son paramız hadi bakalım.
Gelmezse 3 gün sigara yok neyse ramazan geldi zaten oruç tutarız! Ya hak!
Atacaksa dep atsın ev atarsa uzatmalara gider skora yatarHeracles kesin gol bulacak az bırakmaz umarım 5 golde kalmaz az önce daha tek golden gittik basket desen oda hemen hemen ucundan gitti e bu gelsin artık
İnsHeracles kesin gol bulacak az bırakmaz umarım 5 golde kalmaz az önce daha tek golden gittik basket desen oda hemen hemen ucundan gitti e bu gelsin artık
Az uzatmaya bırakmaz çok fena bastırıyor ben girdikten sonra direkten döndü giriyorduAtacaksa dep atsın ev atarsa uzatmalara gider skora yatar
Dk 35 deAz uzatmaya bırakmaz çok fena bastırıyor ben girdikten sonra direkten döndü giriyordu
Atsalar 4-5 te atiyorlar Hollanda burası ama bakalım bu gelmezse harbi üzülürüm biraz. Çünkü cebimde 55 TL varİkinci yarı 3 tane atarlar mi
Olsun bu dostum 🍀🥺🙏Beyler maalesef son paramız hadi bakalım.
Gelmezse 3 gün sigara yok neyse ramazan geldi zaten oruç tutarız! Ya hak!
Paket gelmiyor 3 gün tütüne devamAtsalar 4-5 te atiyorlar Hollanda burası ama bakalım bu gelmezse harbi üzülürüm biraz. Çünkü cebimde 55 TL var
Umarım gönlünce olur ve güzel olur 🙏Atsalar 4-5 te atiyorlar Hollanda burası ama bakalım bu gelmezse harbi üzülürüm biraz. Çünkü cebimde 55 TL var
😭🤣😂Galatasaray ile yapsaydi şimdiye gelmisti 🤣