- 1,510
- 1,022
- 113
Atarsa çıkmaz aga o gol sahada yok Real bugünAtsa nolur ki reis Real geriye düşünce daha iyi açılıyor
Atarsa çıkmaz aga o gol sahada yok Real bugünAtsa nolur ki reis Real geriye düşünce daha iyi açılıyor
Realin 3 gol atması lazım betis atar yineGol napolii
takma bosver gecmis.olsun.Dostlar gerçekten kupon gelsin veya gelmesin ben çok üzüldüm bu tabloyu görünce bugün ilk defa böyle birşey oluyor. Bazı arkadaşların yazdıklarına bakıyorum da istemez istemez konuşuyorlar. Gerçekten çok yazık şurada birbirimize destek olmamız gerekirken yazdıklarınızdan utanın para önemli değil 9 yıldır gelip gidiyor zaten ama şu yorumlar beni üzdü. Herkese eyvallah.
Eyvallah dosttakma bosver gecmis.olsun.
Kötü yazanlarin çoğu kupon gelse direkt ozelden dilenmeye basliyacakDostlar gerçekten kupon gelsin veya gelmesin ben çok üzüldüm bu tabloyu görünce bugün ilk defa böyle birşey oluyor. Bazı arkadaşların yazdıklarına bakıyorum da istemez istemez konuşuyorlar. Gerçekten çok yazık şurada birbirimize destek olmamız gerekirken yazdıklarınızdan utanın para önemli değil 9 yıldır gelip gidiyor zaten ama şu yorumlar beni üzdü. Herkese eyvallah.
Sıkma canını dostum kafan dağılsın gel sohbet edelim,Dostlar gerçekten kupon gelsin veya gelmesin ben çok üzüldüm bu tabloyu görünce bugün ilk defa böyle birşey oluyor. Bazı arkadaşların yazdıklarına bakıyorum da istemez istemez konuşuyorlar. Gerçekten çok yazık şurada birbirimize destek olmamız gerekirken yazdıklarınızdan utanın para önemli değil 9 yıldır gelip gidiyor zaten ama şu yorumlar beni üzdü. Herkese eyvallah.
Roll acıyorum kayıp bonusum var onunla oraya gel dostSıkma canını dostum kafan dağılsın gel sohbet edelim,
Patavatsız insan çok takma dostumDostlar gerçekten kupon gelsin veya gelmesin ben çok üzüldüm bu tabloyu görünce bugün ilk defa böyle birşey oluyor. Bazı arkadaşların yazdıklarına bakıyorum da istemez istemez konuşuyorlar. Gerçekten çok yazık şurada birbirimize destek olmamız gerekirken yazdıklarınızdan utanın para önemli değil 9 yıldır gelip gidiyor zaten ama şu yorumlar beni üzdü. Herkese eyvallah.
La takma kafana burda sana laf edenlerin senden farkı mı var farkı olsa burda işleri ne o zaman herkes lafa gelince mükemmel zatenDostlar gerçekten kupon gelsin veya gelmesin ben çok üzüldüm bu tabloyu görünce bugün ilk defa böyle birşey oluyor. Bazı arkadaşların yazdıklarına bakıyorum da istemez istemez konuşuyorlar. Gerçekten çok yazık şurada birbirimize destek olmamız gerekirken yazdıklarınızdan utanın para önemli değil 9 yıldır gelip gidiyor zaten ama şu yorumlar beni üzdü. Herkese eyvallah.
🙏👏👏👏Patavatsız insan çok takma dostum
Kayibin için sağlık olsun