- 1,764
- 1,717
- 113
Aynen dost 54 k civarı kayıp var zaten son kuponlar her yeri zorladım parada kalmadıAga kayıp çok sanırım ve kaybı hemen geri almak için macera arıyorsun diye tahmin ediyorum umarım gelir ama zor
Aynen dost 54 k civarı kayıp var zaten son kuponlar her yeri zorladım parada kalmadıAga kayıp çok sanırım ve kaybı hemen geri almak için macera arıyorsun diye tahmin ediyorum umarım gelir ama zor
Fener frene basar 2. Yarıİlk yarı bir tane daha gelir 2.yariya 3 gol kalır Dostum 🙏
Antalya atsın ilk yarı ki atacak diye hissediyorum o Zaman çok açıklar olurFener frene basar 2. Yarı
Işte genelde hepimizin yaptığı hata bu hemen kaybı geri almak istiyoruz ve iyice saçmalıyoruz kupon yaparkenAynen dost 54 k civarı kayıp var zaten son kuponlar her yeri zorladım parada kalmadı
Yine olmazAntalya atsın ilk yarı ki atacak diye hissediyorum o Zaman çok açıklar olur
FB kasmaz skora yatar gibi umarım aksi olur bol şansKupon tek maç!
Ya geçen ay güzeldi varya slottan aldık kupondan aldık baya arkadaşa yardımcı olduk ben dağıttığım zaman daha iyi kazanıyorum. Bu ay dağıtaamadık daha nasip olmadıIşte genelde hepimizin yaptığı hata bu hemen kaybı geri almak istiyoruz ve iyice saçmalıyoruz kupon yaparken
Yine olur dostum yeter ki o şansızlık dönsünYa geçen ay güzeldi varya slottan aldık kupondan aldık baya arkadaşa yardımcı olduk ben dağıttığım zaman daha iyi kazanıyorum. Bu ay dağıtaamadık daha nasip olmadı
Yok 10-2Skor tahminim 5-2
Çok komiksin arkadaş stand -up falan yap senYok 10-2
Komik olan sensin 🤣Çok komiksin arkadaş stand -up falan yap sen
5-2 olsa ben totem yaptım diye U dönüşü yapacak tiptesin 😂Komik olan sensin 🤣
Dost 4 .5 üst niye oynamadinKayıp bonusundan alınan para + üstüne eklediğim para ile böyle bir imkansızlık yaptım herkese bol şanslar.
Yiyorsa yaptığın skor tahminine 1000 TL bas5-2 olsa ben totem yaptım diye U dönüşü yapacak tiptesin 😂
1.20 di oranı ben oynarkenDost 4 .5 üst niye oynamadin
Benim param çok değil maaşı aldım kredi kartına yatırdım tekrar çektim. Bide sıfır kartım geldi onu bitirdik.Reis senin paran çok galiba 2 3 gündür savuruyorsun da o yüzden dedim