- 1,764
- 1,717
- 113
Maç önerisi olanlar hemen gelsin konuya alayım tahminleriBeyler anasını satayım 3 gün sonra maaş geliyor. Hiç sıkıntı yok kredi kartından çekiyorum siteye şimdi 8 bin girecem tek maç toplanın hemen geliyorum.
Maç önerisi olanlar hemen gelsin konuya alayım tahminleriBeyler anasını satayım 3 gün sonra maaş geliyor. Hiç sıkıntı yok kredi kartından çekiyorum siteye şimdi 8 bin girecem tek maç toplanın hemen geliyorum.
Dost seni senden daha iyi kimse bilmez. O yüzden sıkıntıya sokacak durumlardan kaçınBeyler anasını satayım 3 gün sonra maaş geliyor. Hiç sıkıntı yok kredi kartından çekiyorum siteye şimdi 8 bin girecem tek maç toplanın hemen geliyorum.
Girme bence kral yapmaBeyler anasını satayım 3 gün sonra maaş geliyor. Hiç sıkıntı yok kredi kartından çekiyorum siteye şimdi 8 bin girecem tek maç toplanın hemen geliyorum.
Hvidovre genel 1.5 üst Danimarka ligiMaç önerisi olanlar hemen gelsin konuya alayım tahminleri
Yok kral girecem yoksa bu sinirle o parayı götürüp slota sokacam gerek yok gelirse tek maç.Girme bence kral yapma
Basketi bekle bence yatarsa bakarsinBeyler anasını satayım 3 gün sonra maaş geliyor. Hiç sıkıntı yok kredi kartından çekiyorum siteye şimdi 8 bin girecem tek maç toplanın hemen geliyorum.
Basketten umudumu kestim bu per atar dedim atamadı dep son perde eve verir geçer.Basketi bekle bence yatarsa bakarsin
5 dkya belli olurBasketten umudumu kestim bu per atar dedim atamadı dep son perde eve verir geçer.
Tm bekleyelim bakalım5 dkya belli olur
Mac hangisi dost. Takip edelimPara yükledim maçıda buldum sadece bol şanslar amcam dostlar
Parayı yükledim ama yapacak birşey yokTm bekleyelim bakalım
Dur konu açıcam dost basket belli olsunMac hangisi dost. Takip edelim
maç verebiliyor muyuz abi hayırlı akşamlarParayı yükledim ama yapacak birşey yok
Maçı buldum dost tahminin varsa dm den yazmaç verebiliyor muyuz abi hayırlı akşamlar
West Ham maçı var ilk yari 1.5 üst leicester çok kötüMaç önerisi olanlar hemen gelsin konuya alayım tahminleri
Olabilir bakacam bı maç var ama elimde sizleride dinliyorum dostlarWest Ham maçı var ilk yari 1.5 üst leicester çok kötü
Bologna milan 2.5 üstOlabilir bakacam bı maç var ama elimde sizleride dinliyorum dostlar