Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet hoseguardian / 28 Olduk Doğum Günüm

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,073
58,219
113
Bundan hiç haz etmemistim en başından beri, çok atıp tutuyordu
Valla 20 kişiye 250 açtı 20kisilik dm açıldı 2 gün yok isim vardı yok çar yok curt dedi en son shellac dedi 12ye kdr süren var yoksa ben yiyceksin hiç ortalıkta yokdu sehellac 3. Gün zingilatti ilk defa bu şekilde ban yiyeni gördüm

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Valla 20 kişiye 250 açtı 20kisilik dm açıldı 2 gün yok isim vardı yok çar yok curt dedi en son shellac dedi 12ye kdr süren var yoksa ben yiyceksin hiç ortalıkta yokdu sehellac 3. Gün zingilatti ilk defa bu şekilde ban yiyeni gördüm
Milletin bu olayın da bugunu bulmuş . Artık çekiliş var demiyorlar 1 dosta ulaşırız diyip aynı hazzı alıyorlar . Dm den ulaşıldı diyip kapatıyorlar konuyu . Adminin bunu yasaklaması lazim aslında ...

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Yahu kardeşim yiyemeyecegin şeyin altina niye yatiyon ki az para değil çünkü 20 kişi 250 bende begenmistim mal gibi inanipta 🤣

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,954
6,008
113
küçükken büyümek isterdik büyüyüncede yaşlandığımızı farkedip üzülüyoruz