- 103,073
- 58,219
- 113
Etkinlik açtı ödülleri yollamadi shellac yok etti onukankam konunun tarihine bakmadım konu eskiymiş adam ölmüş aqsağol bilgi için
Etkinlik açtı ödülleri yollamadi shellac yok etti onukankam konunun tarihine bakmadım konu eskiymiş adam ölmüş aqsağol bilgi için
iyi yapmış o zaman valla sevindimEtkinlik açtı ödülleri yollamadi shellac yok etti onu
Yalancı sahtekardi iyi oldu.onin gibilerin hepsi yok olsun forumdaniyi yapmış o zaman valla sevindim![]()
1 günlüğüne moderatör olsam burada var ya lenin gibi mahzenlere tıkarııım çoğu kişiyiYalancı sahtekardi iyi oldu.onin gibilerin hepsi yok olsun forumdan
Bundan hiç haz etmemistim en başından beri, çok atıp tutuyorduEtkinlik açtı ödülleri yollamadi shellac yok etti onu
Valla 20 kişiye 250 açtı 20kisilik dm açıldı 2 gün yok isim vardı yok çar yok curt dedi en son shellac dedi 12ye kdr süren var yoksa ben yiyceksin hiç ortalıkta yokdu sehellac 3. Gün zingilatti ilk defa bu şekilde ban yiyeni gördümBundan hiç haz etmemistim en başından beri, çok atıp tutuyordu
Milletin bu olayın da bugunu bulmuş . Artık çekiliş var demiyorlar 1 dosta ulaşırız diyip aynı hazzı alıyorlar . Dm den ulaşıldı diyip kapatıyorlar konuyu . Adminin bunu yasaklaması lazim aslında ...Valla 20 kişiye 250 açtı 20kisilik dm açıldı 2 gün yok isim vardı yok çar yok curt dedi en son shellac dedi 12ye kdr süren var yoksa ben yiyceksin hiç ortalıkta yokdu sehellac 3. Gün zingilatti ilk defa bu şekilde ban yiyeni gördüm
Yahu kardeşim yiyemeyecegin şeyin altina niye yatiyon ki az para değil çünkü 20 kişi 250 bende begenmistim mal gibi inanipta 🤣Valla 20 kişiye 250 açtı 20kisilik dm açıldı 2 gün yok isim vardı yok çar yok curt dedi en son shellac dedi 12ye kdr süren var yoksa ben yiyceksin hiç ortalıkta yokdu sehellac 3. Gün zingilatti ilk defa bu şekilde ban yiyeni gördüm
Bizede anca o çekiliş çıktı anasını satayim 😁Yahu kardeşim yiyemeyecegin şeyin altina niye yatiyon ki az para değil çünkü 20 kişi 250 bende begenmistim mal gibi inanipta 🤣