- 1,456
- 630
- 113
Bu maçın akıbeti hakkında bilgisi olan varmıdir ? Ertelendi mi yada sonucu ne bulamadım da
Ekli dosyalar
-
98.6 KB Görüntüleme: 35
Bizde ariyoruzBu maçın akıbeti hakkında bilgisi olan varmıdir ? Ertelendi mi yada sonucu ne bulamadım da
4.2 bitmiş dostBu maçın akıbeti hakkında bilgisi olan varmıdir ? Ertelendi mi yada sonucu ne bulamadım da
Eyvallah dost kupon devam etsin bari. Bulamamistimda sonucunu. Sağolasın4.2 bitmiş dost
Nerden buldun Hacı çok başımıza geliyor4.2 bitmiş dost
4-2 bitmis usta3.5 üst girdik
Toreyra nerde kaynak lazım oluyor4-2 bitmis usta
4-2 gözüküyorda ne kadar doğru bilememBu maçın akıbeti hakkında bilgisi olan varmıdir ? Ertelendi mi yada sonucu ne bulamadım da
BeklemedeyizzzzBu maçın akıbeti hakkında bilgisi olan varmıdir ? Ertelendi mi yada sonucu ne bulamadım da
Kaynak: üstteki arkadaş. 😄 Kupon sonuclanirsa yazarim sonuçlanmadı henüzToreyra nerde kaynak lazım oluyor
Sallama daha veriler gelmedi4.2 bitmiş dost
Dostum düzgün konuş sallamam ben yorumunu düzgün yaparsan sevinirimSallama daha veriler gelmedi
Nerden bellı hocam ss resım vs atar mısınYa 4-2 ev yenmiş yada 4-2 deplasman yenilmiş
Maç bitmiş kesin bilgiBu maçın akıbeti hakkında bilgisi olan varmıdir ? Ertelendi mi yada sonucu ne bulamadım da
Resım atın resım sallamayınMaç bitmiş kesin bilgi
Skor neMaç bitmiş kesin bilgi
Mac bitmis yazdim, skormu verdim dallamaResım atın resım sallamayın