http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Horlama Problemi

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
581
113
Selamlar dostlar nasılsınız bir kaç haftadan beri aşırı horlama sorunum var daha öncede vardı ancak son dönemde bi hayli arttı.uyandigimda ağzıma tükürük kurumuş parça parça şeyler var boğaz ağrısı da yapıyor eşim defalarca kaldırıyorum duymuyorsun diyor. Bira kilomda var ne yapmalıyım bu konuda muzdarip olan ve çözüm. Bulmuş dostlardan destek bekliyorum Dr a git yazmayınız o son çare :)

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,578
2,427
113
Selamlar dostlar nasılsınız bir kaç haftadan beri aşırı horlama sorunum var daha öncede vardı ancak son dönemde bi hayli arttı.uyandigimda ağzıma tükürük kurumuş parça parça şeyler var boğaz ağrısı da yapıyor eşim defalarca kaldırıyorum duymuyorsun diyor. Bira kilomda var ne yapmalıyım bu konuda muzdarip olan ve çözüm. Bulmuş dostlardan destek bekliyorum Dr a git yazmayınız o son çare :)
Dostum nefes darlığı veya ciğerde problem olabilir veya bademciklerin de olabilir

Kirveee

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,578
2,427
113
Bir çok sebebi var yani

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
581
113
Dostum nefes darlığı veya ciğerde problem olabilir veya bademciklerin de olabilir
Üstad ağzımda parça parça böyle deri gibi de değil beyaz şeyler oluyor kurumuş tükürük gibi sanki ağzım kupkuru oluyor kalktigimda

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
581
113
KBB bakıyor demi bu soruna

Kirveee

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,578
2,427
113
Üstad ağzımda parça parça böyle deri gibi de değil beyaz şeyler oluyor kurumuş tükürük gibi sanki ağzım kupkuru oluyor kalktigimda
Bademcik şiştiği zaman burundan nedes alman zorlaşır ve ağzından devamlı nefes alırsan elbette kuruluk kaçınılmaz kontrole gidilmesi gerekn bir durum

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,874
9,607
113
Bence burdan akil almak yerine son careyi denesen mantikli olur

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,874
9,607
113
Burnunda et parçası felan varmi

Kirveee

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,578
2,427
113
Bir çok sebebi var ama biz bilemeyiz

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
581
113
Yok be dostum ben kaynakcıyım fazla dumana maruz kalınca boğazım şişiyor ve horluyorum
Başkan bu aralar boğaz da sis ona yordum bende antibiyotik iciom aw gece ağzımı bantladim horlamayim diye az daha nefessiz kalıp oluyordum :)