- 64,388
- 29,877
- 113
Ben Kaçtım ban bize çarpar
İyi olmaya çalışıyorum Allah razı olsun 🤲Nasılsın ablacım iyisin inş
Allah iyilik versin bizde bizim kızları bekliyoruz alırmıyız bu maçıİyi olmaya çalışıyorum Allah razı olsun 🤲
Baska olasılık yok bosamı burdayık wonlatcaz susAllah iyilik versin bizde bizim kızları bekliyoruz alırmıyız bu maçı
Yol al engelledim seni boş boş konuş.Terbiyesiz canimmis çok merak ediyorum biride senin kız kardeşine annene tanımadığı bir insan durduk yere böyle yazsa ne yaparsın.İnsan gibi bol şanslar dedim.Simdikiler anlamıyorlar yaz durKızma apla
Canım dedik ne dedikYol al engelledim seni boş boş konuş.Terbiyesiz canimmis çok merak ediyorum biride senin kız kardeşine annene tanımadığı bir insan durduk yere böyle yazsa ne yaparsın.İnsan gibi bol şanslar dedim.Simdikiler anlamıyorlar yaz dur
Bol sans dost cok guzel kupon.Vargasin ayagina tas degmesinHayde abey oturmaya mı geldik haydee hep beraber yek Du se @Başkan @Shellac @Daimon Ekli dosyayı görüntüle 387188
Eyvallah tenisçi dostBol sans dost cok guzel kupon.Vargasin ayagina tas degmesin
Ogenoviç tehlike agaLazovıcte sırptaymıs o da ıyı oyuncu
Lazovıccıyım normalde 🥺Ogenoviç tehlike aga
Bana bak adam ol len hayırdır .Yok engelle çokta ......dedin beni sinir etme.Erkek olsan dediğin lafın arkasinda durursunAllahın yarım akıllısı nerede küfür kaşınan sensin Sagol canım dedik ne var bunda müptezel Hayriye