- 1,304
- 604
- 113
Kral 25 k borç vardı onu kapatıp askere rahat gidecektim mkSinner donse bari 🥺 üzülmeszdk
Kral 25 k borç vardı onu kapatıp askere rahat gidecektim mkSinner donse bari 🥺 üzülmeszdk
Sinner kirdi 5-5 barı yatsaya ne diyeyim ki aryna alsa maçı alcaraz da şimdi alacak ve mutlu sonla bitecekti aga alacaklarımız vardı hedeflerimiz vardı 5 k paraya 200k veriyordu ya ne diyeyim ki yorumsuz yani
Allaj belasini versin bu illetin çocukları bile alamadm yine bu bayram nasil bir seye düştükKral 25 k borç vardı onu kapatıp askere rahat gidecektim mk
Ulan Varya 3 saattir alcaraz çevrisin diye kıçımı yırtıyordum şimdi 2 dk da doneklik yapıyorum ama helal olsun hak etti inşallah kazanır çok güçlü çok dayanıklı çok teknik kapasiteye sahip bir adam çok seviyorum bu adamıSinner kirdi 5-5 barı yatsa
Reis benim hikâyem farklı grandpasaha da alnım akıyla 1m kazandım biraz harcama yapıp yüzde 90 ni oic ettim ben hak etmiyorum bişey sonra 6 aydır 140 k borçtan 25 k borç kaldıAllaj belasini versin bu illetin çocukları bile alamadm yine bu bayram nasil bir seye düştük
KralAllaj belasini versin bu illetin çocukları bile alamadm yine bu bayram nasil bir seye düştük
Uzulme gelde o maci nerden buldun nasip
Yemin ederim yaUzulme gelde o maci nerden buldun nasip