Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Holiganbet 40 Oran

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,802
4,430
113
Holi sürekli Telegram eski gönderilerini sildiği için kendim kontrol edemiyorum ama belirli bir karşılaşma kazanır demediyse kazanırdan ima yazdığı gibidir zaten. Oranın sırıtışından da anlayabilirsiniz. Holi'nin yaptığı oran yükseltme bellidir süpriz olmadıkça.

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,001
2,826
113
Sabalenka kazanır turnuvayı ama Carlitos için o kadar emin değilim muazzam oynayan Sinner çok iyi gelen Draper ve Zverev var tabi İspanyol olduğu için doğal bir toprak oyuncusu Carlitos ama dediğim gibi erkek tarafı aşırı rekabetçi keşke Rafa Nadal olsaydı da bu dertleriniz olmasaydı nxnxnxmx

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Ben bu özel oranı gormedim ama sanki şampiyonluklara ilgili bir özel orana benziyor , diğer türlü 40 oran açmaları herlade, fakat yıllardır holigan da oynarım sorun yok ödeme kalmaz ama böyle kelime oyunlarına çok şahit oldum o yüzden kim haklı bilmiyorum

roadtrain

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
207
43
Arkadaşlar sorun yokki Ortada zaten tenis oyuncuları turnuva başladığından beri her maç oranı 1.04 1.07 1.10 ikiside turnuvanin büyük favorileri şuan son 16 da ikiside yarın maçları var ikiside yener 8 e kalırlar.
Hangileri kanka söylede kupon yapak çıtırdan

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,323
113
Sinner ya da djokovic kazanır turnuvayı tahminimce

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
PSG 2,0 öne geçmeden maç beraber bitseydi. Yine de PSG penaltılarda şampiyon olsaydı. Bu kupon kaybedildi mi gosterecekti. Kazanır diye açmışlar. Şampiyon olur diye acsalar penaltılar dahil olurdu. Fransa açık, konferans, sl, turnuvayı kazanır seklindeyse doğru açmışlar demektir. Ama tam net şekilde açılmış bir özel oran değildi. PSG maçı mi kazanır. Turnuvayı mi. Orası net değildi.

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
381
83
Sabalenka kazanır turnuvayı ama Carlitos için o kadar emin değilim muazzam oynayan Sinner çok iyi gelen Draper ve Zverev var tabi İspanyol olduğu için doğal bir toprak oyuncusu Carlitos ama dediğim gibi erkek tarafı aşırı rekabetçi keşke Rafa Nadal olsaydı da bu dertleriniz olmasaydı nxnxnxmx
alcaraz romadaki turnuvayı kazanıp geldi toprak kortu sakatlık olmazsa alcazarı sinner zorlayamaz

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
381
83
Kardo nasıl sorun yok ya, kazanır demeyecek o zaman baştan şampiyon olur yazacak kelime oyununa ne gerek var psg yendi tabii, orda anlaştılar çok büyük zarar edecekler hemen şampiyon bilmem ne dediler
sen okula gittin mi

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
sen okula gittin mi
ne boş yapmayı seversin, açtıkları özel oranları kafalarına göre yorumlar istedikleri gibi de yönlendirirler, 5 yaşındaki çocuk gibi site savunuculuğu yapma politik bak olaya saçma sapan yazıp çiziyorlar bu tür şeyleri beni ilgilendirmiyor oynamadım etmedim napıyosa yapsın sokayım holisine

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
381
83
ne boş yapmayı seversin, açtıkları özel oranları kafalarına göre yorumlar istedikleri gibi de yönlendirirler, 5 yaşındaki çocuk gibi site savunuculuğu yapma politik bak olaya saçma sapan yazıp çiziyorlar bu tür şeyleri beni ilgilendirmiyor oynamadım etmedim napıyosa yapsın sokayım holisine
tm kardeşim sen oynama boşver holiyi

46omba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
562
169
43
Holi böyle saçmalıkmı olur be başta neden belirtmiyon bir hafta sonra kelime oyunu yapmak zorunda kalıyon bu bir kıvırma açıklamasıdır

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,375
7,329
113
ben bu kadar mal bir millet görmedim ya okudugunu anlamayan cahil bir topluluk olamaz