Dilencilik tavan@Holi44 DM beklerken
HajahahahahwhaBabanın oğlu @Holi44
Tamam bence cıvıtmaBabanın oğlu @Holi44
Burada yarışılmaz 5-6 kişi var saniyelik mesaj yazıyor. Yağ çekme dilencilik üst seviye gel de yarışDilencilik tavan
mesela sen 😂 bugün tombalada giremedik zaten@Holi44 kuzen çekiliş vs yapma bile aktif roll açan kazandığı zaman dağıtım yapan kişilere gönder hiç değilse roll açarlar diğer kişilerde hem senin hem onların sayende kazanç olursa role devam ederler
Mantıklı karar bence de dost biri faydalanacagina roll açan kişilerden başkasına da faydası dokunsun@Holi44 kuzen çekiliş vs yapma bile aktif roll açan kazandığı zaman dağıtım yapan kişilere gönder hiç değilse roll açarlar diğer kişilerde hem senin hem onların sayende kazanç olursa role devam ederler
cok yazana ödül verilmiyor ama anlayan yok heralde her saniyre bir sürü mesajBurada yarışılmaz 5-6 kişi var saniyelik mesaj yazıyor. Yağ çekme dilencilik üst seviye gel de yarış
Çekiliş yapicam dedi ya dost yapay zekaya gitti@Holi44 dayıdan ses yok
Zaten bu alan arkadaşlar rol açacaklar belkı bazıları için ilk olur vesile oluruz@Holi44 kuzen çekiliş vs yapma bile aktif roll açan kazandığı zaman dağıtım yapan kişilere gönder hiç değilse roll açarlar diğer kişilerde hem senin hem onların sayende kazanç olursa role devam ederler
Biz girdikten ne oldu mu eşeklerden 100₺ aldımmesela sen 😂 bugün tombalada giremedik zaten
Kanka sdnjn yaptığın yanlış ama haberin olsun@Holi44 dayıdan ses yok