- 6,133
- 2,321
- 113
Biliyorum şekerim de herkes aktif yanı kımı alırsam haksızlık olur@Holi44 sırf bu konuya 200 mesaj
Biliyorum şekerim de herkes aktif yanı kımı alırsam haksızlık olur@Holi44 sırf bu konuya 200 mesaj
Yokk disim agriyor mk 🙂↕🙂↕Yatmadın mi kuzen sen daha
EvetBen 1iydim gardasm doğru mu bnden harix 3 kisi seccektin
bizde ne zaman şans oldukiSakin olun bence şans varsa gelir
Tabi dost vakit senindirAbi bu defa alayım isimleri yapay zeka belırlesın çunku bende rol takibi yapıyorum secılmeyince bılıyorum hele bı de saat 4 olmus ben secemen o yüzden 5 dk müsade
Rakı ic rakı iyi gelirYokk disim agriyor mk 🙂↕🙂↕
La bana gelsin yarısı senin yada 2 orana salla kırışalımbizde ne zaman şans olduki
Hee tmm 😂Rakı ic rakı iyi gelir
Sorma 3 gündür Mahvoldum aynı derttenYokk disim agriyor mk 🙂↕🙂↕
El sıkması olsun ama😂😂Hee tmm 😂
Ama tekrar soyliyim yeni konuyu takip eden dışında ilk konuşan kalan eski kaşarlar olarak bu odul hoş olurduAbi bu defa alayım isimleri yapay zeka belırlesın çunku bende rol takibi yapıyorum secılmeyince bılıyorum hele bı de saat 4 olmus ben secemen o yüzden 5 dk müsade
Allah razı olsun kral umarım seni seçer bana vermene gerek yok 🙏La bana gelsin yarısı senin yada 2 orana salla kırışalım
en mantıklısıAbi bu defa alayım isimleri yapay zeka belırlesın çunku bende rol takibi yapıyorum secılmeyince bılıyorum hele bı de saat 4 olmus ben secemen o yüzden 5 dk müsade
Rizeli beynine hayranım napiyim Tekirdağ li olduğum için 59 sayfaya kadar mesaj mi spamlayalim kankam 😂😂53 sayfa olmuş Rize plaka![]()