Kontra attı dep ileri gitti arka boş kalmasa olmuyorduKontradan mi attı ne yapti. Dep ataktayken smilator eve dondu bi anda
Gel gelMalesef olmadı kusura bakmayın zaman harcadınız
valla ayni sıkıntı bende de varReis görürsen sevinirim dostum cekim için tebrikler tekrar
Şu sıralar herşey oluyor dostBunlarda var yok temiz yani
Fazla geliyordurSaniyede 5 mesaj geliyor konuya
Zaten dep ayaktayken döndü atakKontra attı dep ileri gitti arka boş kalmasa olmuyordu
Helal rafık de görür mü bizi acep inşallah görür be hissediyorumHalal rafikkk
Allah yardımcın olsun krdsm 1 i hazır 2 kişiyi bulSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Umut fakirin ekmeğidir geldi golMalesef olmadı kusura bakmayın zaman harcadınız
Şans artık reisSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Allah yardim ede 😂😂Sağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Beni seçebilirsin hagxhxsSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
sen kazandın ya dost gerisi hallolurSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅
Düşünmen yeterdi dost işte bu mesajı gönderen insan adamdır bencil biri değil en azından ve vicdanlı 🥳Malesef olmadı kusura bakmayın zaman harcadınız
Asıl bol şans şimdi başlıyorSağolun dostlar da keşke gelmeseydi valla kimi sececez şimdi bı de o dert var😅