- 14,719
- 16,523
- 113
benim paraya ihtiyacım yok cepte var zaten sadece hesap 0 dı kumara atacaktım sağolsun dostlarımız hala 0 bakıyekanka elmas bozdur da 500 al
benim paraya ihtiyacım yok cepte var zaten sadece hesap 0 dı kumara atacaktım sağolsun dostlarımız hala 0 bakıyekanka elmas bozdur da 500 al
Benİlk konudan takıp edip ödül almayan kim var
Benİlk konudan takıp edip ödül almayan kim var
Ahhaajahahjaha
Olmak ısterdım işteyım çöp arabası kullanıyorumİlk konudan takıp edip ödül almayan kim var
🐴 hırsızı
Ben varım reisİlk konudan takıp edip ödül almayan kim var
Ben ustaİlk konudan takıp edip ödül almayan kim var
Ben de varımİlk konudan takıp edip ödül almayan kim var
şu siyah montunu bana hediye eder misin dogum gunum gelioOlmak ısterdım işteyım çöp arabası kullanıyorum
Ayıp ediyorsun kanka yokluktayiz🐴 hırsızı
bu kime gönderme şimdibenim paraya ihtiyacım yok cepte var zaten sadece hesap 0 dı kumara atacaktım sağolsun dostlarımız hala 0 bakıye
Yok be şaka yapıyorum doğrudur görecek seni merak etmeAyıp ediyorsun kanka yokluktayiz
Kanka baskasına verdım 6. Ayda gerı verıcek dm atarımşu siyah montunu bana hediye eder misin dogum gunum gelio
Gecenin 4ü takip eden herkesşn ihtiyacı vardır zaten bu şekilde darlamasan iyiydiAyıp ediyorsun kanka yokluktayiz
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 916791
Son kupon gelırse bı miktar bu kalan4 kısıye atarız gol olursa gelırım olmazsa iyi geceler simdiden