Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Holeyy 300 Freespin Deneme Bonusu

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
471
83
300 FREESPİN DENEME BONUSU

• Yeni üyelerimize özel üyelik bonusundan her üyemiz bir defa 300 Freespin olarak faydalanabilir.
• Deneme Freespininin Yatırım Şartı bulunmamaktadır.
• Freespin kazancı ile sadece Pragmatic Slot sağlayıcısında katılım sağlanabilmektedir. Harici alanlarda katılıma izin verilmeyecektir.
• Deneme bonusu ile alınan her freespinin Bet Değeri 1 TL'dir Totalde 300 TL 'lik Freespin Almış Olursunuz.
Deneme bonusu alabilmek için;
- Canlı Destek hattımız üzerinden talepte bulunabilirsiniz veya;

1 – Profil>Bonuslar>Bonus Talebi sayfasına tıkla.

2 – Açılan sayfadan "DENEME BONUSU" seçimini yap ve talep et.

3 – Karşınıza gelen penceresinden adımları tamamla.

BONUS KURALLARI
• Çekim talebinizi Havale (EFT) olarak oluşturmanız gereklidir. Kalan tutar çekim işleminde bakiyenizden kaldırılır.

• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Freebet olsa hadi 10 orana fln oynarız. Bu nedir slotta.

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
471
83
Boş muhabbet burda bonus peşindesin biri paylaşsın diye paylaşım oluncada laf atıyorsun bu nasıl iş anlamadım buyuzden insanlar site paylaşmıyor senin gibiler yüzünden bak beğenmezsen alma ben öyle yapıyorum kimseye de laf atmıyorum bırakında millet paylaşım yapsın bizde beğendiğimizi alalım ayıptır ya

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
695
113
1 kişi bile kazansa kardır yatımsız sonucta

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
444
83
300 FREESPİN DENEME BONUSU

• Yeni üyelerimize özel üyelik bonusundan her üyemiz bir defa 300 Freespin olarak faydalanabilir.
• Deneme Freespininin Yatırım Şartı bulunmamaktadır.
• Freespin kazancı ile sadece Pragmatic Slot sağlayıcısında katılım sağlanabilmektedir. Harici alanlarda katılıma izin verilmeyecektir.
• Deneme bonusu ile alınan her freespinin Bet Değeri 1 TL'dir Totalde 300 TL 'lik Freespin Almış Olursunuz.
Deneme bonusu alabilmek için;
- Canlı Destek hattımız üzerinden talepte bulunabilirsiniz veya;

1 – Profil>Bonuslar>Bonus Talebi sayfasına tıkla.

2 – Açılan sayfadan "DENEME BONUSU" seçimini yap ve talep et.

3 – Karşınıza gelen penceresinden adımları tamamla.

BONUS KURALLARI
• Çekim talebinizi Havale (EFT) olarak oluşturmanız gereklidir. Kalan tutar çekim işleminde bakiyenizden kaldırılır.

• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.
BEYLER BONUS TAMAMLANDI ÇEKİM VERİYORUM ÖDERSE YAZARIM

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63
Mobil ağdan üyelik açıyorum aynı ip diyor. Mobil ağdan başka üyelik nasıl olacak yahu ? Wifi yapıp paylaşmam lazım ki hayatta yapmam !! Sitelerin isimlerini değiştirip değiştirip duruyorlar yada birden fazla site açıp size bonus verdik diyorlar ama uueligide actiriyorlar gerçekten saçmalık artık sitelerin bu yaptığı

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
347
63
Adi site çark bonusu veriyor ödemiyor

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
471
83
Beyler site 'yi 2024 de paylaşmıştım şuan ben paylaşmadım sistem otamatik paylaşıyor eskileri bazen bilginiz olsun

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
281
63
4 k yap 200 yatır 100 çek 😂