- 110
- 32
- 28
yatırılırmı sence 500 2000 yaptımBunlar zaten vardı kayboldular geri yine gelmişler
yatırılırmı sence 500 2000 yaptımBunlar zaten vardı kayboldular geri yine gelmişler
alındı,teşekkürlerFreespin ile çekim gerçekleştirebilmeniz için; Bakiyenizin minimum maxsimium 1000 TL olması halinde 500 TL yatırım gerçekleştirip minimum ve maximum 2000 TL çekebilirsiniz.
500 sitede kalıyormuş sanırım
Ödedi mialındı,teşekkürler
ödedigini sanmıyorumda ben 500 atıp deneyecem verirse 2000 temiz kaybedersem zaten geçmiş olsunÖdedi mi
Ödedi mi spin 1100 verdi ödediyse yatırıcamödedigini sanmıyorumda ben 500 atıp deneyecem verirse 2000 temiz kaybedersem zaten geçmiş olsun
Öderse haber ver bende yatıracağımödedigini sanmıyorumda ben 500 atıp deneyecem verirse 2000 temiz kaybedersem zaten geçmiş olsun
Zaten amaç o 500 ü kapmak böyke salak saçma deneme bonusu mu olur alanlara bol şansBakiye 1000e sabitlenip 500 yatirinca 1500 oluyo 500u cevirip zarar olursa nasil olacak 2000 olmuyo. 2000 yapana kadarsa sikinti 500u de kaybederiz
Yokk
Aynı bonus burada var
Deneme Bonusumuz mevcut değildir. Alternatif olarak birbirinden cazip ve yüksek oranlı birçok Yatırım/Kayıp Bonuslarımız mevcuttur. Ayrıca sitemizi ''DENEMENİZ'' adına, Sosyal Medya Hesaplarımızda sık sık ''ÖDÜLLÜ ETKİNLİKLER'' yapılmaktadır.. yok bonus falan var deyipte yalan soyleme
Bi kaç gün önce aldım bakiyem hala duruyor yatırım istiyorlar niye yalam söyliyimDeneme Bonusumuz mevcut değildir. Alternatif olarak birbirinden cazip ve yüksek oranlı birçok Yatırım/Kayıp Bonuslarımız mevcuttur. Ayrıca sitemizi ''DENEMENİZ'' adına, Sosyal Medya Hesaplarımızda sık sık ''ÖDÜLLÜ ETKİNLİKLER'' yapılmaktadır.. yok bonus falan var deyipte yalan soyleme
Kardeş değilmiş sordum. AmcaoğluymuşFreespin ile çekim gerçekleştirebilmeniz için; Bakiyenizin minimum maxsimium 1000 TL olması halinde 500 TL yatırım gerçekleştirip minimum ve maximum 2000 TL çekebilirsiniz.
500 sitede kalıyormuş sanırım