- 335
- 94
- 28
deneme bonusu falan eklenmedigi gibi canli sestege de baglanmak imkansiz sabahtan beri bekliyorum
Nası alamıyosunuz anlamadım üye oldum profilden telefon doğrulaması yaptım 1 dakikada hesabıma 500 tl ekledi numaranı doğruladın mı ?deneme bonusu falan eklenmedigi gibi canli sestege de baglanmak imkansiz sabahtan beri bekliyorum
Bitmiş banada eklenmediNası alamıyosunuz anlamadım üye oldum profilden telefon doğrulaması yaptım 1 dakikada hesabıma 500 tl ekledi numaranı doğruladın mı ?
Dogruladim tabikiNası alamıyosunuz anlamadım üye oldum profilden telefon doğrulaması yaptım 1 dakikada hesabıma 500 tl ekledi numaranı doğruladın mı ?
Bende dogruladom 10 dakikadır eklenmedi bitmiş diyolarDogruladim tabiki
Gelirse benim içinde iç ben kullanmıyorum.d10 dan beri 500 tl çekim verdim gelmedi be ula soğuk bira icicez 😆
Yarım saat olmadı üyelik açalı ve numara doğrulamadan sonra direk 500 tl ekledi bazı arkadaşlar bitti diyo ama bi canlı desteğe sorun o hâldeDogruladim tabiki
Bitmedi dostum bitti diyenler kaybedip kimse almasın diye yapıyor ama çekim veren qrkadaslar mağdur daha yatirmamislarBende dogruladom 10 dakikadır eklenmedi bitmiş diyolar
Aferin sana @omerty5 😁😁Gelirse benim içinde iç ben kullanmıyorum.d
Kral eklenmedi sana kaç dakikada eklendiBitmedi dostum bitti diyenler kaybedip kimse almasın diye yapıyor ama çekim veren qrkadaslar mağdur daha yatirmamislar
Ben konuyu açmadan önce aldım kimse yoktu .dKral eklenmedi sana kaç dakikada eklendi
önceki sKral eklenmedi sana kaç dakikada eklendi
Beyler bu dostun yaptığı gibi deneyin bakalımBeklemeyin destek talebi açın #405FR5EY4
KODU ile deneme talep edin iki dakkaya ekliyor
6.sayfada arkadaş paylaşmış onu dene istersen birdebende gsm doğruladım banada eklemedi
önceki s
Beyler bu dostun yaptığı gibi deneyin bakalım
Babus burdan değil 😂yaptım eğer eklenirse söylerm
Sitenin linkini iletebilir misinizönceki s
Beyler bu dostun yaptığı gibi deneyin bakalım
NasılBabus burdan değil 😂
Menü kısmının altında destek talebi kısmı var