Direnin arkadaslar canlı ekliyor
Ekli dosyalar
-
363.9 KB Görüntüleme: 83
3 saat oldu çekim vereli gelmediCekim gelen varmi. Birde ne kadar sürdü gelmesi cekim. Yapan varsa eger. Ben yeni verdim cekim bekliyorum
2 saat oldu odeme olmuyor ya yogunluk yada patliyicak site bakalimCekim gelen varmi. Birde ne kadar sürdü gelmesi cekim. Yapan varsa eger. Ben yeni verdim cekim bekliyorum
Baskan senin cekim nasil oldu geldimi bilgi alacaktim bende verdimde5k yaptık 500 cekım verdik bakalım ödeme gelecekmi
yok gelmedi daha 3 saat oldu daha tık yokBaskan senin cekim nasil oldu geldimi bilgi alacaktim bende verdimde
Bol şans kardeşim. Gönderirler inşallah...Ekli dosyayı görüntüle 831909Ekli dosyayı görüntüle 831909göndereceklerini sanmıyorum ama umut fakirin ekmegidir😀
Hiç ödeme alan oldumu acaba...ödemiyecek gibi ya boşa bekliyoruz sanki 3 saattir ödemediler
1 kişi herhalde oda konu acılmadan önce almış bonusu gece almış cekim sabah ödenmiş konu acıldıgıından itibaren cekim gelen yok herhaldeHiç ödeme alan oldumu acaba...
Oderler inşallah. Bana öderler gibi geliyor ama belli olmaz tabi...1 kişi herhalde oda konu acılmadan önce almış bonusu gece almış cekim sabah ödenmiş
Cekim geldimi baskan seninödeme geldi paylaşan arkadaşa teşekürller