Canlıdan mi aldın reis bonusuBen aldım ama parayı yedik çekemedik yani
Mobil doğrulama yap oto ekleniyor 5 dakka yaCanlıdan mi aldın reis bonusu
Mobil dogrulama yaptım 30 dk oldu eklenmedi banaMobil doğrulama yap oto ekleniyor 5 dakka ya
Geldimi senin çekim talebinBonusu direk cekim talebi verdim 20 dk dır beklemede 😁
Ben doğrulama yaptım 5 dakkaya eklendiMobil dogrulama yaptım 30 dk oldu eklenmedi bana
nerede gözüküyor eklenince, nerede geçerli bir de.Ben doğrulama yaptım 5 dakkaya eklendi![]()
slot diye almadık bizAga millet alıyor sen nasıl alamadın
Siteden kaç kişi çekim yaptiki abi bunlar ödeme yapmıyor Allah'tan yatirimsizslot diye almadık bizyanlış anlaşıldı
beninde odeme gelmediSiteden kaç kişi çekim yaptiki abi bunlar ödeme yapmıyor Allah'tan yatirimsiz
Çok kötü oldu Beyler destek gün içerisinde ödemeler eklenecek diyor odesinde gerekirse akşam ödesinbeninde odeme gelmedi1 sati gecti
3 kişi kaldı 170 kişiden şimdi net sonuç soylicem 😂Numara onayı 40 dk oldu eklenen birşey yok. Bu saatten sonrada eklenmez.
Çekim yapanlara bol şanslar...
cekim havale yaptik acaba ondan mi boyle oldu anlamadim bileydim parolapara dan yapardikÇok kötü oldu Beyler destek gün içerisinde ödemeler eklenecek diyor odesinde gerekirse akşam ödesin
Sen adamsın. Eyvallah dostum benim...3 kişi kaldı 170 kişiden şimdi net sonuç soylicem 😂
Söyle bakalım biz de ona göre beklemeyelim bonus falan3 kişi kaldı 170 kişiden şimdi net sonuç soylicem 😂